Nieuw: Webshop laten maken

Introductieaanbieding: van € 1.500 voor € 799,-

webshop laten maken

Tijdelijk: Niet goed? Geld terug!

Webshop laten maken met tevredenheidsgarantie.
Tot 2 maanden na oplevering kan je je hele aankoopbedrag terugvragen als je niet tevreden bent.

Offerte aanvragen

 

webshop laten maken

 

webshop laten makenSnelheid, gemak en uitstraling

Na meer dan anderhalf jaar ontwikkelen, testen, doorontwikkelen en weer testen kunnen we eindelijk melden dat we een echte VrijdagOnline webshop kunnen aanbieden. Net als je gewend bent van onze websites wordt de webshop gebouwd in een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem en heb je alle controle over de content, categorieën en producten in de webshop.

 webshop laten bouwen beheersysteemBeta-release: 47% korting

De webshops worden momenteel geleverd in beta-versie. Dat betekent dat er mogelijk nog kleine verbeterpunten naar voren kunnen komen na oplevering. Omdat je ons hierbij helpt de webshops te perfectioneren, bieden we je een riante korting van maar liefst 47%Alleen de eerste 25  klanten: Complete shop: € 799,-

Omdat het hier een nieuw product betreft waar wellicht nog wat kleine verbeterpunten in naar voren kunnen komen, leveren we de webshop tijdelijk voor € 799,- in plaats van € 1.500 met een niet-goed-geld-terug garantie. De eerste 25 ondernemers die door ons een webshop laten bouwen profiteren dus van een aanzienlijke korting en een niet goed geld terug garantie. Het abonnement voor de webshop inclusief hosting, domeinnaam, SSL certificaat, updates en beveiliging kost slechts € 35,- per maand.

Let op: Nog maar 14 plekken beschikbaar!

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn webshop offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Uitgebreide informatie
  • Mogelijkheden en functies
  • Gratis & vrijblijvend

 

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!