Website laten
maken Breda

Is jouw bedrijf gevestigd in Breda en beschik je nog niet over een goedwerkende website? Laat dan een website maken of vernieuwen door VrijdagOnline. Wij zijn hét full service internetbureau voor jou. Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland. Ook in Breda gingen een tal van bedrijven je al voor.

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Stichting Help Direct

Andre Bosscher

Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch.

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

Een website van VrijdagOnline voor jouw bedrijf in Breda

VrijdagOnline is al meer dan 10 jaar een echte specialist op het gebied van webdesign en online marketing. Wij maken bedrijven succesvol(ler) en weten precies wat belangrijk is voor het online succes van jouw bedrijf uit Breda. Online succes begint bij een positieve eerste indruk, ofwel een goede website. Zie je website als een online visitekaartje dat je afgeeft bij (potentiële) klanten. Met onze combinatie van een fantastisch graphic design, optimale responsiveness en gebruiksvriendelijkheid is deze eerste indruk van jouw klanten gegarandeerd positief!

In gesprek met één van onze webdesigners worden al jouw wensen en eisen op gebied van design en functionaliteiten besproken. Na dit gesprek beginnen wij met het bouwen van jouw gloednieuwe website.  

Een maatwerk website laten maken voor jouw bedrijf in Breda

Wij maken websites op maat. Ons doel is om jouw vindbaarheid en online rendement te verhogen. Een website van VrijdagOnline biedt jouw bedrijf daarom meer dan alleen fantastische vormgeving. Wij ontwikkelen ook de perfecte online strategie voor jouw bedrijf in Breda. Met een website van VrijdagOnline presteer je optimaal.

Voordat we voor je aan de slag gaan, stellen we je deze drie essentiële vragen: 

◉ Wat is het doel van je website?
◉ Welke doelgroep wil je bereiken? 
◉​ Waar wil jij als onderneming in Breda naartoe groeien?

Op basis van deze informatie gaan we verder. Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw nieuwe website optimaal werkt en de sfeer weergeeft van jouw bedrijf uit Breda. Om jouw dienst(en) goed naar voren te brengen, schrijven onze tekstschrijvers teksten enthousiasmerende en overtuigende teksten. Om de vindbaarheid van jouw bedrijf uit Breda te verhogen passen onze online marketeers al hun SEO en SEA kennis toe. Zo is jouw bedrijf niet alleen in Breda vindbaar, maar door heel Nederland. 

Brochure Website Online Marketing

Het allerbeste beheersysteem: Umbraco

Wij maken bij VrijdagOnline gebruik van het allerbeste CMS, namelijk Umbraco. Dit CMS heeft door de jaren heen verschillende prijzen ontvangen. Dit komt mede door de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en veiligheid van dit systeem. Het is een open source CMS en volledig naar wens in te richten. Daarnaast werk je ook zonder ervaring met webdesign gemakkelijk met Umbraco. Zo kun je na de oplevering van de website kleine aanpassingen uitvoeren.

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?