Website laten maken camping

Professionele website met CMS: vanaf‚ā¨ 3500,-

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. ūüĎć

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Een ‚Äėbovennatuurlijke‚Äô website

Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen zijn of haar reserveringen online. Een professionele website waar jouw bezoekers makkelijk een plek kunnen reserveren op je camping en daarnaast ook nog in een oogopslag de sfeer van je camping kunnen zien, klinkt dan ook haast te mooi om waar te zijn. Bij VrijdagOnline is dat mogelijk. Wij bouwen de perfecte website voor je camping

Meer dan 24 campings gingen je voor

Online vakantie reserveringen

Anno 2022 worden vrijwel alle reserveringen bij campings online gerealiseerd. Binnen ons tarief vanaf ‚ā¨3500,- zit de mogelijkheid om onbeperkt formulieren toe te voegen, zo ook het reserveringsformulier. Met dit formulier is het voor bezoekers mogelijk om snel en gemakkelijk online te reserveren. Deze reservering staat direct gekoppeld met een e-mail account. Jij zult dus direct de reservering binnen krijgen.

Fotoalbum en productoverzicht

In ons aanbod zit ook een fotoalbum module. Via deze inbegrepen module kan je op een overzichtelijke manier je camping presenteren. Hoe leuk is het als je als camping je plekken, caravans, huisjes, zwembad (en ga zo maar door) op een unieke manier online kan presenteren?

Om je huisjes, tenten, kampeerplekken en noem maar op extra naar voren te laten komen kan je ze duidelijk weergeven door middel van een productoverzicht. Hierdoor kunnen je bezoekers duidelijk zien wat jouw camping te bieden heeft.

Bewerk je site vanaf de camping

Alle websites van VrijdagOnline zijn 100% responsive. Dit houdt in dat de website op elk apparaat goed weergeven is. Of het nou vanaf de bank is of vanuit bed, je bezoekers kunnen hierdoor jouw website op elk mobiel apparaat (mobiel, tablet, laptop) bekijken en linea direct reserveren. Ook kan jij je website overal bewerken. Zelfs vanaf de camping!

Je kan je website snel en eenvoudig uitbreiden door ons gevarieerde module aanbod. Van Google Maps en Buienradar kaartje tot aan Social Media knoppen en slideshows. Met deze inbegrepen modules kan je het dus zo gek maken als je zelf wilt en jouw website voor je camping naar eigen wens inrichten.

Waarom voor je camping een website laten maken bij VrijdagOnline?

 • Voor maar ‚ā¨3500,- (vanaf prijs) een website geschikt voor elk apparaat
 • Unieke huisstijl
 • Zelf uiterlijk en kleuren bepalen
 • Krachtig CMS
 • Makkelijk beheersysteem
 • Eenvoudig foto's en teksten aanpassen
 • Eindeloos nieuwe pagina's toevoegen
 • Goed vindbaar in Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?