Offerte aanvragen

Website laten maken camping

Professionele website met CMS: € 950,-

Een ‘bovennatuurlijke’ website

Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen zijn of haar reserveringen online. Een professionele website waar jouw bezoekers makkelijk een plek kunnen reserveren op je camping en daarnaast ook nog in een oogopslag de sfeer van je camping kunnen zien, klinkt dan ook haast te mooi om waar te zijn. Bij VrijdagOnline is dat mogelijk. Wij bouwen de perfecte website voor je camping

Meer dan 24 campings gingen je voor

Online vakantie reserveringen

Anno 2016 worden vrijwel alle reserveringen bij campings online gerealiseerd. Binnen ons tarief van € 950,- eenmalig zit de mogelijkheid om onbeperkt formulieren toe te voegen, zo ook het reserveringsformulier. Met dit formulier is het voor bezoekers mogelijk om snel en gemakkelijk online te reserveren. Deze reservering staat direct gekoppeld met een e-mail account. Jij zult dus direct de reservering binnen krijgen.

Fotoalbum en productoverzicht

In ons aanbod zit ook een fotoalbum module. Via deze inbegrepen module kan je op een overzichtelijke manier je camping presenteren. Hoe leuk is het als je als camping je plekken, caravans, huisjes, zwembad (en ga zo maar door) op een unieke manier online kan presenteren?

Om je huisjes, tenten, kampeerplekken en noem maar op extra naar voren te laten komen kan je ze duidelijk weergeven door middel van een productoverzicht. Hierdoor kunnen je bezoekers duidelijk zien wat jouw camping te bieden heeft.

Bewerk je site vanaf de camping

Alle websites van VrijdagOnline zijn 100% responsive. Dit houdt in dat de website op elk apparaat goed weergeven is. Of het nou vanaf de bank is of vanuit bed, je bezoekers kunnen hierdoor jouw website op elk mobiel apparaat (mobiel, tablet, laptop) bekijken en linea direct reserveren. Ook kan jij je website overal bewerken. Zelfs vanaf de camping!

Je kan je website snel en eenvoudig uitbreiden door ons gevarieerde module aanbod. Van Google Maps en Buienradar kaartje tot aan Social Media knoppen en slideshows. Met deze inbegrepen modules kan je het dus zo gek maken als je zelf wilt en jouw website voor je camping naar eigen wens inrichten.

Waarom voor je camping een website laten maken bij VrijdagOnline?

  • Voor maar € 950,- een website geschikt voor elk apparaat
  • Unieke huisstijl
  • Zelf uiterlijk en kleuren bepalen
  • Krachtig CMS
  • Makkelijk beheersysteem
  • Eenvoudig foto's en teksten aanpassen
  • Eindeloos nieuwe pagina's toevoegen
  • Goed vindbaar in Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Vakantiehuisje

Park Duinland

Camping Wilrod

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?