Offerte aanvragen

Website laten maken fysiotherapeut

Professionele website met CMS: € 950,-

Fysiotherapeut

Je bent een fysiotherapeut met een eigen praktijk, maar je hebt nog geen website? Bij VrijdagOnline maken wij een professionele website voor je bedrijf tegen een scherpe prijs. Je krijgt van ons een website die technisch goed in elkaar zit, overzichtelijk is en voor jou als fysiotherapeut ook makkelijk te beheren is. 

Meer dan 25 fysiotherapeuten gingen je voor

Specialisatie Dry Needling

Als fysiotherapeut ben je gespecialiseerd is verschillende behandelingen, zoals bijvoorbeeld medical taping, echografie en dry needling. We maken een duidelijk overzicht in je verschillende specialisaties door een dropdown menu hiervan te maken. Zodat je bezoeker meteen ziet waar jou bedrijf goed in is!

Klachten

Het doel van een fysio is om ervoor te zorgen dat de klachten van iemand weggaan of minder worden. Voordat iemand naar jou toekomt bekijkt hij eerst de website. Een goede positieve uitstraling is dus van belang! Wij zorgen dat je logo en huisstijl helemaal wordt opgenomen in de website zodat je bezoeker meteen een goed gevoel heeft bij jouw praktijk. Laat een professionele website maken door VrijdagOnline, want je website is tenslotte ook je visitekaartje.

Waarvoor kunnen de mensen bij jou terecht? We zorgen dat de meest voorkomende klachten in een overzicht komen te staan. Zo kan men ook zoeken op jou website en informatie opvragen.

Afspraak maken

Via een afspraakformulier kan men een fysio afspraak maken. Zo kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een intakeformulier en afspraakformulier te laten maken. Je krijgt direct een melding in je mail en je kunt ze meteen inplannen.

Naast websites voor fysiotherapeuten, maken we ook website voor massagepraktijken en psychologenpraktijken.

Fysic Fysiotherapie

Fysio Dorrestein

Skrep kinderfysio

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?