Website laten maken fysio­therapeut

Professionele website met CMS vanaf €3500,-

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

van Atten advies B.V.

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

Maatwerk website laten maken fysiotherapeut

Je bent een fysiotherapeut met een eigen praktijk, maar je hebt nog geen website? Bij VrijdagOnline maken wij een professionele website voor je bedrijf tegen een scherpe prijs. Je krijgt van ons een website die technisch goed in elkaar zit, overzichtelijk is en voor jou als fysiotherapeut ook makkelijk te beheren is. 

Specialisatie Dry Needling

Als fysiotherapeut ben je gespecialiseerd is verschillende behandelingen, zoals bijvoorbeeld medical taping, echografie en dry needling. We maken een duidelijk overzicht in je verschillende specialisaties door een dropdown menu hiervan te maken. Zodat je bezoeker meteen ziet waar jou bedrijf goed in is!

Klachten

Het doel van een fysio is om ervoor te zorgen dat de klachten van iemand weggaan of minder worden. Voordat iemand naar jou toekomt bekijkt hij eerst de website. Een goede positieve uitstraling is dus van belang! Wij zorgen dat je logo en huisstijl helemaal wordt opgenomen in de website zodat je bezoeker meteen een goed gevoel heeft bij jouw praktijk. Laat een professionele website maken door VrijdagOnline, want je website is tenslotte ook je visitekaartje.

Waarvoor kunnen de mensen bij jou terecht? We zorgen dat de meest voorkomende klachten in een overzicht komen te staan. Zo kan men ook zoeken op jou website en informatie opvragen.

Afspraak maken

Via een afspraakformulier kan men een fysio afspraak maken. Zo kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een intakeformulier en afspraakformulier te laten maken. Je krijgt direct een melding in je mail en je kunt ze meteen inplannen.

Naast websites voor fysiotherapeuten, maken we ook website voor massagepraktijken en psychologenpraktijken.

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Fysio Voorbeeld

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?