Offerte aanvragen

Website laten maken installatiebedrijf

Professionele website met CMS: € 950,-

‘Een perfect geïnstalleerde website’

Met jouw kennis, capaciteiten en ervaringen wil jij natuurlijk zo veel mogelijk opdrachten binnenhalen met je installatiebedrijf. De beste en handigste manier om klanten binnen te halen tegenwoordig is met een professionele website waarin je jouw deskundigheid naar voren laat komen. Door het hebben van een website heb jij een betere zichtbaarheid op het internet en een betere vindbaarheid in Google. Hierdoor krijg jij als installatiebedrijf meer klanten!

Meer dan 31 installatiebedrijven gingen je voor

Betaalbaar, makkelijk en overal aanpassen

Voor € 950,- krijg je als installateur een website met een professioneel uiterlijk. Je kunt kiezen uit verschillende webdesigns voor jouw webpagina en zelf de kleur en huisstijl bepalen voor je installatiebedrijf website.

Met het CMS dat je bij de website ontvangt kan je zelf makkelijk elementen op de website aanpassen. Je kan foto’s en teksten veranderen en onbeperkt nieuwe pagina’s toevoegen. Het CMS- programma wordt continue vernieuwd en is altijd up-to-date. Daarnaast kan jij je website vanaf elke locatie zelf bewerken vanaf je mobiel of tablet. Hoe handig!

Ontvang offertes voor je installatie- opdrachten

Potentiële klanten kunnen meteen contact opnemen en offertes aanvragen vanwege de inbegrepen modules: contact en/of offerteformulier, hier kunnen klanten snel hun informatie doorgeven en de desbetreffende dienst aanvragen/bestellen. Jij ontvangt hier meteen een bericht van waardoor de communicatie snel en vlekkeloos verloopt.

Duidelijk tarievenoverzicht van je installatieservices

Door middel van onze tabellenfunctie heb je een handig en duidelijk overzicht van je tarieven en de bijhorende installatiediensten. De klant weet meteen wat hij/zij bij jou kan verwachten en daarbij ook de verwachte kosten voor eventuele onderhoud en installaties.

Waarom moet jij als installateur een website laten maken bij VrijdagOnline?

  • Betaalbare - mooie en professionele - website
  • Overal is je website aanpasbaar (op mobiel/tablet)
  • Unieke huisstijl
  • Zelfgekozen webdesign
  • Up- to- date en makkelijk te gebruiken CMS
  • Makkelijk beheersysteem
  • Zelf eenvoudig foto's en teksten aanpassen
  • Onbeperkt pagina's toevoegen
  • Betere zichtbaarheid op internet
  • Betere vindbaarheid op Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Windinstallatietechniek

Multigoed

De-installatietechniek

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?