Offerte aanvragen

Website laten maken kapsalon

Professionele website met CMS: € 750,-

Kapsalon

Ben je werkzaam in een kapperzaak of ben je de trotse eigenaar van jouw eigen kapsalon, maar heb je nog geen professionele website? VrijdagOnline wil jou hier graag bij helpen! Wij bouwen professionele websites tegen een goed tarief! 

Meer dan 11 kapperzaken gingen je voor

Behandelingenoverzicht 

Als kapper bied je verschillende behandelingen aan je klant. Zo kan de klant bij je komen verven, knippen, wassen en  stylen. We plaatsen een mooie professionele foto bij de behandeling zodat het meteen duidelijk is voor je website bezoeker welke behandelingen er allemaal zijn. 

Naast de verschillende behandelingen die je biedt, maak je misschien ook wel gebruik van verschillende haarproducten. Deze producten geven we weer in een subpagina, zodat je klant precies weet waardoor zijn haar zo goed gaat zitten! 

Prijzenlijst 

Om je prijzenlijst weer te geven kunnen wij in ons beheersysteem jouw PDF bestand uploaden. Heb je geen prijzenlijst in een bestand, dan maken we een tabel voor je aan zodat je alsnog overzichtelijk je behandelingen en prijzen hiervan kan laten zien. 

Fotoboek 

Plaats een fotoboek op je website om voor en na foto's van je klanten te laten zien. Ook kun je van je salon foto's maken en deze ook in een fotoboek zetten. Zo geef je een professionele sfeerimpressie van jouw zaak aan je potentiële klanten. 

Waarom kies je voor VrijdagOnline?

  • Het maken van een kapsalon website slechts € 750,- kost
  • Je zelf in grote mate het uiterlijk van de website bepaalt
  • Je een krachtig CMS systeem bij uw website ontvangt
  • Je zelf makkelijk uw portfolio kunt presenteren in een fotoalbum
  • Je eenvoudig foto’s en teksten kunt aanpassen
  • Je de website zover kan uitbreiden als uw zelf wilt
  • Wij altijd bereid zijn te helpen met de site

Naast websites voor kapsalons, maken we ook websites voor onder andere schoonheidssalons en massagesalons

Fango kappers

Nice to Hair Visagie & Hairstyling

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?