Website laten maken voor jouw kapsalon

Effectieve websites laten maken met winstgevende online marketing voor bedrijven. Ook voor jouw kapsalon. Beoordeeld met 4,8 van 5.0 sterren.

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Meer dan een mooi design

Wanneer mensen online op zoek zijn naar:

 • een kapsalon in de buurt
 • reviews van kapsalons
 • de openingstijden van een kapsalon

Dan zijn ze op zoek naar een website die hen al deze informatie geeft. Een website die jij laat maken voor jouw kapsalon is daarmee meteen 

 een visitekaartje van jouw bedrijf. Je hebt daarom een complete website nodig met een professioneel design. Zo haal je jouw (potentiële) klanten over om steeds opnieuw voor jouw kapsalon te kiezen.

VrijdagOnline gaat dan verder dan alleen dit mooie design. Wij nemen je van A-Z mee in ons denkproces en ontwikkelen de perfecte online strategie voor jouw kapsalon. Zo wordt deze ook voor nieuwe klanten goed vindbaar online. Wij optimaliseren jouw website, zodat deze zoveel mogelijk conversies binnenhaalt.  Iedere klant vindt straks via jouw website je adresgegevens, openingstijden en kunnen eventueel online meteen een afspraak inplannen.

Brochure Website Online Marketing

Waarom kiezen voor VrijdagOnline

Bij VrijdagOnline werken we allemaal toe naar hetzelfde doel:  iedere website tot een succes maken. Zo hebben wij al meer dan 2000 tevreden klanten.

Wanneer je de website voor jouw kapsalon laat maken door het team van VrijdagOnline, dan krijg je toegang tot al onze modules. Zo kun je kiezen voor een fotoboek waarin je de nieuwste haartrends en de sfeer van jouw kapsalon  perfect weer kan geven. Of voor een  een reserveringsmodule voor het inplannen van een afspraak. Welke elementen je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal rendement behaalt.

Hoe blijf je de concurrerende kapsalons voor?

Om voor te blijven op de concurrentie gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroonde Umbraco CMS. Als fullservice internetbureau zorgen wij dat jouw website zoveel mogelijk conversies behaalt.  Daarom kiezen wij voor een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open-source CMS en is volledig naar wens  in te richten. 

Laat jij de website van jouw kapsalon maken bij VrijdagOnline? Dan ervaar je de voordelen van ultiem gebruiksgemak. Jouw website krijgt regelmatige functie updates, heeft de beste beveiliging en je kunt gemakkelijk zelf kleine aanpassingen doen.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
3 teams, 1 doel.

Kapsalon website laten maken

 • Stap 1

  Ons advies

  Zodra je een website voor jouw kapsalon bij VrijdagOnline laat maken, ontwikkelen wij de perfecte online strategie voor maximaal rendement. Onze webdesigners creëren een grafisch ontwerp op maat en bouwen een complete website.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Website laten maken voor jouw kapsalon

Wil jij jouw kapsalon naar een hoger niveau tillen en een website laten maken met meer dan alleen een mooi grafisch ontwerp? Wij hebben al voor vele kapsalons een website mogen maken. Met de ervaring van onze specialisten, een krachtig en gemakkelijk te beheren CMS en toegang tot al onze modules kun je niet langer om ons heen.

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren