Website laten
maken Leiden

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Leiden doe je bij VrijdagOnline. Een website is een online visitekaartje voor jouw (potentiële) klanten. Een professionele en gebruiksvriendelijke website zorgt voor een goede eerste indruk. Ben jij gevestigd in Leiden en wil jij een winstgevende website laten maken? Kies dan voor VrijdagOnline!

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Jouw maatwerk website laten maken

Bij VrijdagOnline maken wij websites die voldoen aan al jouw wensen. Dit bereiken we door middel van een combinatie van geweldig graphic design, gebruiksvriendelijkheid en effectieve online marketing. Wij zorgen dat jouw bedrijf in Leiden wint op het gebied van presentatie, vindbaarheid en conversies. Om dit te kunnen realiseren gaan we met jou om tafel. Wij kijken samen naar de markt en naar de doelstellingen van jouw website. Waarom wil je een website laten maken en welke doelgroep wil je hiermee bereiken? En de belangrijkste vraag: 

➠ Waar wil jij als onderneming in Leiden naartoe groeien? 

Met jouw antwoorden maken wij een website die uitstraalt wat jou bedrijf in Leiden doet en waar het voor staat. Zo geef jij het perfecte visitekaartje af aan jouw website bezoekers.

Een website voor jouw bedrijf in Leiden

Een website van VrijdagOnline zet ondernemend Leiden op de kaart. Onze ervaren webdesigners zorgen ervoor dat de eerste indruk die klanten én potentiële klanten krijgen goed is. Dit bereiken ze onder andere door een spectaculair én gebruiksvriendelijk graphic design te ontwerpen en bouwen. Hiervoor gebruiken ze het beste contentmanagementsysteem dat er te vinden is, namelijk Umbraco CMS. Dit CMS wordt continu voorzien van updates, is erg flexibel en onwijs veilig. Wij bouwen een website die voldoet aan al jouw wensen, maar zijn ook eerlijk wanneer we denken dat iets niet gaat werken. Wij combineren jouw wensen en onze expertise om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

Om de boodschap van jouw onderneming in Leiden te vertalen naar overtuigende teksten, hebben wij tekstschrijvers om jouw dienst(en) en bedrijf te omschrijven. Om de vindbaarheid van jouw onderneming te verhogen binnen en buiten Leiden, zorgen onze ervaren marketeers dat jouw website helemaal geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Brochure Website Online Marketing

Eén centraal aanspreekpunt voor jouw bedrijf in Leiden

Naast het ontwerpen en bouwen van jouw website, verzorgen wij ook de hosting en mailomgeving. Zo heb jij met VrijdagOnline één centraal punt voor al je vragen . Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail beschikbaar. Op deze manier leveren wij continuïteit en kan jij op één plek terecht voor jouw online aanwezigheid.

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google. Naast maatwerk websites ontwikkelen wij ook webshops op maat

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?