Umbraco Website

Website laten maken psycholoog

Professionele website met CMS

Reviews

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

Psycholoog

Je bent een psycholoog of therapeut met een eigen praktijk, maar nog geen eigen website? Laat dan vandaag nog een mooie en professionele website maken door de webbouwers van VrijdagOnline. Je krijgt dan een website die zich aanpast op elk apparaat. Een website met een krachtig CMS die je zelf makkelijk kunt beheren. Een website voor jouw therapeutische praktijk helemaal volgens jouw wensen!

Meer dan 16 psychologen gingen je voor!

Brochure Website Online Marketing
Door VrijdagOnline

"Over mij"

Je hebt als psycholoog veel persoonlijke maar ook medische gesprekken met je cliënt. Voor je toekomstige cliënt prettig als hij dan een stuk over jou kan lezen. Met wie gaat hij straks gesprekken voeren? Wat is zijn achtergrond? Je kan jezelf ook voorstellen in een YouTube filmpje. Dit filmpje zetten we dan op jouw website.

Contact opnemen

Wanneer je een website bij ons laat maken krijg je de module formulieren. Zo kunnen we bij de pagina ‘contact’ een formulier maken zodat de bezoeker meteen een eerste gesprek kan inplannen of een informatiepakket kan opvragen. Jij krijgt meteen en melding dat er een aanvraag binnen is!

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen.