Offerte aanvragen

Website laten maken psycholoog

Professionele website met CMS: € 950,-

Psycholoog

Je bent een psycholoog of therapeut met een eigen praktijk, maar nog geen eigen website? Laat dan vandaag nog een mooie en professionele website maken door de webbouwers van VrijdagOnline. Je krijgt dan een website die zich aanpast op elk apparaat. Een website met een krachtig CMS die je zelf makkelijk kunt beheren. Een website voor jouw therapeutische praktijk helemaal volgens jouw wensen!

Meer dan 16 psychologen gingen je voor

Behandelingenoverzicht

Als psycholoog bied je verschillende diensten aan. Zo geef je bijvoorbeeld relatietherapie, angsttherapie maar ook traumaverwerking. Deze diensten kunnen we in een duidelijk ‘productoverzicht’ met afbeelding zetten.

In het All-in website pakket krijgt u onder andere:

  • Een behandelingenoverzicht
  • Contactformulier
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem
  • Volledig in eigen huisstijl
  • Multi-taal module
  • Geoptimaliseerd voor Google

"Over mij"

Je hebt als psycholoog veel persoonlijke maar ook medische gesprekken met je cliënt. Voor je toekomstige cliënt prettig als hij dan een stuk over jou kan lezen. Met wie gaat hij straks gesprekken voeren? Wat is zijn achtergrond? Je kan jezelf ook voorstellen in een YouTube filmpje. Dit filmpje zetten we dan op jouw website.

Contact opnemen

Wanneer je een website bij ons laat maken krijg je de module formulieren. Zo kunnen we bij de pagina ‘contact’ een formulier maken zodat de bezoeker meteen een eerste gesprek kan inplannen of een informatiepakket kan opvragen. Jij krijgt meteen en melding dat er een aanvraag binnen is!

 

Naast een website voor Psychologen, maken we ook websites voor fysiotherapeuten en advocaten.

Psycholoog Amsterdam

Fysic Fysiotherapie

van Andel psycholoog

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?