Offerte aanvragen

Website laten maken schoonheidssalon

Professionele website met CMS: € 950,-

Website voor schoonheidsspecialiste

Iedere schoonheidsspecialiste met een eigen salon of beautycenter weet dat een website belangrijk is. Immers willen klanten van je weten wat een behandeling kost, wanneer je praktijk geopend is en wat de tarieven van de verschillende schoonheidsbehandelingen zijn. Wij kunnen de perfect website voor je schoonheidssalon bouwen waarmee je jouw klanten makkelijk laat zien wat je aanbiedt. Daarnaast kunnen jouw klanten en bezoekers makkelijk een afspraak maken via de website.

Binnen 1 week een professionele site voor je schoonheidssalon?

undefinedMakkelijk afspraken via de website maken

Alle schoonheidssalons, pedicurepraktijken of massagestudio's hebben vaak dezelfde wensen als het gaat om hun nieuwe website. Ze willen dat de website aantrekkelijk is vormgegeven, een warme en uitnodigende uitstraling heeft en vertrouwen uitstraalt. Daarnaast moet het makkelijk zijn om via de website een afspraak te maken of een reservering te plaatsen. En dat is precies wat wij leveren als je een website wilt laten maken voor je schoonheidssalon.

Schoonheids-behandelingen presenteren

Of je nu 1 soort behandeling aanbiedt of een heel assortiment aan behandelingen verkoopt, onze website voorzien je in de mogelijkheid om makkelijk jouw producten, diensten en behandelingen te presenteren. Zo kan je makkelijk prijslijsten weergeven, pakketten presenteren en prijslijsten van je behandelingen via PDF's beschikbaar stellen.

  • Prijslijsten behandelingen
  • PDF met tarieven
  • Behandelassortiment weergeven
  • Dienstenoverzicht

Laat je praktijk echt zien

In ons aanbod krijg je standaard de mogelijkheid om je schoonheidssalon website te voorzien van slideshows, grote headerafbeeldingen en zelfs onbeperkt aantal fotoalbums. Hiermee kan je jouw bezoekers een perfecte sfeerimpressie geven van jouw schoonheidssalon.

Enkele voorbeelden van websites die we reeds hebben gebouwd voor schoonheidsspecialistes

Beauty by Eef

Praktijk de Koning te Rijk

La Femme qui rit

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een professionele site voor je schoonheidssalon?