Website laten maken
schoonheidssalon

Indrukwekkende website op maat vanaf: ‚ā¨ 3.500,-

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. ūüĎć

van Atten advies B.V.

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Website voor schoonheidsspecialiste

Iedere schoonheidsspecialiste met een eigen salon of beautycenter weet dat een website belangrijk is. Immers willen klanten van je weten wat een behandeling kost, wanneer je praktijk geopend is en wat de tarieven van de verschillende schoonheidsbehandelingen zijn. Wij kunnen de perfect website voor je schoonheidssalon bouwen waarmee je jouw klanten makkelijk laat zien wat je aanbiedt. Daarnaast kunnen jouw klanten en bezoekers makkelijk een afspraak maken via de website.

Makkelijk afspraken via de website maken

Alle schoonheidssalons, pedicurepraktijken of massagestudio's hebben vaak dezelfde wensen als het gaat om hun nieuwe website. Ze willen dat de website aantrekkelijk is vormgegeven, een warme en uitnodigende uitstraling heeft en vertrouwen uitstraalt. Daarnaast moet het makkelijk zijn om via de website een afspraak te maken of een reservering te plaatsen. En dat is precies wat wij leveren als je een website wilt laten maken voor je schoonheidssalon.

Schoonheids-behandelingen presenteren

Of je nu 1 soort behandeling aanbiedt of een heel assortiment aan behandelingen verkoopt, onze website voorzien je in de mogelijkheid om makkelijk jouw producten, diensten en behandelingen te presenteren. Zo kan je makkelijk prijslijsten weergeven, pakketten presenteren en prijslijsten van je behandelingen via PDF's beschikbaar stellen.

 • Prijslijsten behandelingen
 • PDF met tarieven
 • Behandelassortiment weergeven
 • Dienstenoverzicht
Brochure Website Online Marketing

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Vrijblijvend advies?

Al ruim 100 bedrijven uit de beautybranche hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan graag voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?