Umbraco Website

Website laten maken voor jouw advocatenkantoor

Effectieve websites laten maken met winstgevende online marketing voor bedrijven. Ook voor jouw advocatenkantoor. Beoordeeld met 4,8 van 5.0 sterren.

Reviews

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

Meer dan een website laten maken

Een website laten maken in Den Haag is gemakkelijk. Maar wil je een winstgevende website van hoge kwaliteit? Kies dan voor VrijdagOnline.

Wat is het doel van jouw website? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil je naar toe groeien? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen. Dan plannen wij jouw weg naar exponentiële groei van A-Z. Zo levert jouw website online het meeste rendement op.

Met onze diensten zorgen wij ervoor dat jij je concurrenten altijd een stap voor blijft.

Brochure Website Online Marketing
Alle zorg uit handen

De strategie

Als full service internetbureau garanderen wij 100% kwaliteit. Van graphic design tot responsiveness en met een fantastisch oog voor detail. Jouw advocatenkantoor straalt kwaliteit uit en is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Wij stellen jou de volgende essentiële vragen:

 • Wat is het doel van je website?
 • Welke doelgroep wil je als advocatenkantoor bereiken?
 • Waar wil jij als advocatenkantoor naartoe groeien? 

Hoe blijf ik andere advocatenkantoren een stap voor?

Om voor te blijven op de concurrentie zijn wij een van de eerste fullservice internetbureaus die gebruik maken van het bekroonde Umbraco CMS.  Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open-source CMS en kan je volledig naar wens  inrichten. Ook is het gemakkelijk te koppelen met andere systemen en zeer eenvoudig qua beheer.

Laat jij de website van jouw advocatenkantoor maken bij VrijdagOnline, dan heb je gegarandeerd ultiem gebruiksgemak. Jouw website krijgt regelmatige functie updates, heeft de beste beveiliging  en je kunt gemakkelijk zelf kleine aanpassingen doen. En heb je vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

In 3 stappen

3 teams, 1 doel.

 • Stap 1

  Online strategie

  Zodra je een website voor jouw advocatenkantoor bij VrijdagOnline laat maken, ontwikkelen wij de perfecte online strategie voor maximaal rendement. Onze webdesigners creëren een grafisch ontwerp geheel op maat en bouwen een complete website.

 • Stap 2

  SEO kennis

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Zet jouw bedrijf op de kaart

Wil jij jouw advocatenkantoor naar een hoger niveau tillen en een website laten maken met meer dan alleen een mooi grafisch ontwerp? Dan weet je nu dat VrijdagOnline voor jou de beste keuze is. Met ons ALL-IN pakket heb je toegang tot al onze modules en maken we jouw website volledig naar wens.

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren