Offerte aanvragen

Website laten optimaliseren

Zoekmachineoptimalisatie

Website laten optimaliseren

Wil jij jouw website laten optimaliseren voor zoekmachines en hierdoor meer klanten genereren, maar heb je geen idee hoe zoekmachineoptimalisatie werkt? Geen zorgen! Bij VrijdagOnline bieden we een Online Marketing abonnement aan waarmee we jouw website optimaliseren met als doel de website een hogere positie in Google te laten behalen waardoor deze beter gevonden wordt!

Meer dan 700 ondernemers gingen je voor

Hoger in zoekmachines komen

Iedereen wil graag dat zijn of haar website hoog in Google komt te staan. Het is echter niet zo eenvoudig om een site te optimaliseren zodat deze beter gaat scoren in zoekmachines. Er wordt door zoekmachines namelijk naar meer dan 200 factoren gekeken om de positie van jouw site te bepalen. Twee van die factoren zijn de tekst en de domeinnaam... blijven er 198 factoren over...

Het Online Marketing Pakket

VrijdagOnline biedt een Online Marketingpakketwaarmee we jouw website maandelijks optimaliserenvoor zoekmachines. We herschrijven een aantal huidige teksten en maken ook een aantal nieuwe pagina's met teksten aan. Ook plaatsen we linkjes op andere website naar jouw site. Daarnaast optimaliseren we o.a. titletags, metadata, img tags, content en urlstructuur. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw website beter gaat scoren in zoekmachines.

Mooie website & goed vindbaar Ruim 700 ondernemers genieten er al van!

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Bluefield Finance

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Ook hoger scoren in de zoekmachines?