Offerte aanvragen

Website laten Optimaliseren
bij VrijdagOnline

Wil jij jouw website laten optimaliseren, maar weet je niet hoe? Geen zorgen! Als full service internetbureau bieden we diverse optimalisatie diensten aan. Zo zorgen we ervoor dat jouw website een hogere positie in Google behaalt en jouw bedrijf beter gevonden wordt door potentiële klanten.

Hoger komen in Google door website optimalisatie

Iedereen wil graag dat zijn of haar website hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. Het is echter niet  eenvoudig om een website te optimaliseren zodat deze beter gaat scoren in de zoekmachines. Er wordt door zoekmachines zoals Google namelijk naar meer dan 200 factoren gekeken om de positie van jouw site te bepalen. Twee belangrijke  factoren zijn de tekst en de domeinnaam. Dan blijven er nog 198 factoren over.

Voor ondernemers en bedrijven is het optimaliseren van de eigen website een complexe en tijdrovende bezigheid. Denk alleen al aan de vele Google Updates, de toenemende opkomst van gespecialiseerde online marketing bureaus en de concurrentie die ook niet stilzit. Dit maakt dat veel  veel ondernemers en bedrijven ervoor kiezen om hun website te laten optimaliseren door een van die gespecialiseerde online marketing bureaus. Zo blijf je de concurrentie toch een stap voor.

Ik wil meer weten →

 

Jouw website laten optimaliseren

In ons aanbod vind je diverse online marketing pakketten met daarin onze zoekmachine optimalisatie diensten. Zo kun je jouw website eenmalig, maar ook iedere maand laten optimaliseren. Kies je voor een maandelijkse update, dan herschrijven we een aantal huidige teksten, maar maken we ook nieuwe geoptimaliseerde pagina’s aan. Daarnaast optimaliseren we o.a. de title tags, metadata, HTML tags, content en de URL structuur. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekmachines.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ervaring en professionaliteit, met oog voor detail

Het team van VrijdagOnline heeft ruim 10 jaar ervaring met het optimaliseren en bouwen van websites. Wij hebben meer dan tevreden 2.000 klanten die wij elke dag weer wat  succesvoller maken. Ben jij er ook klaar voor om de online aanwezigheid van jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Laat jouw website dan optimaliseren door VrijdagOnline.

Fjord Benelux

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Een stap verder: Laat ons ervaren team een website maken van scratch

Wij kunnen jouw huidige website natuurlijk optimaliseren, maar we kunnen natuurlijk ook een nieuwe voor je bouwen! Wij focussen ons vanaf het beginpunt al op de optimalisatie van jouw website en bieden je gegarandeerd resultaat. Dit doen we in drie stappen.

1

Onze webdesigners stellen jouw de essentiële vragen en brengen een online strategie in kaart. Met deze strategie in het achterhoofd ontwerpen en bouwen zij een professioneel en winstgevende website ontwerp. Wij staan voor profit by design.

2

De online marketing specialisten vanbij VrijdagOnline trekken hun trukendoos open voor jouw website. zetten al hun kennis in om jouw website te voorzien van de specificaties nieuwste updates van Google. Wij zijn altijd up- to- date en zorgen voor optimale vindbaarheid en maximaal rendement. zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt voor optimale vindbaarheid en maximaal rendement.

3

Onze tekstschrijvers laten jouw boodschap van het scherm spatten met pakkende teksten. Zo optimaliseren zij   de boodschap van jouw bedrijf.Als jij jouw website laat optimaliseren door ons laten onze tekstschrijvers zien dat jij voor loopt op jouw concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze  jarenlange ervaring en eindeloze inzet van ons team, het beste CMS en de extradealle extra service die we je bieden, kan je eigenlijk niet meer om ons heen. Laat jouw website optimaliseren door VrijdagOnline! Om de beste website te laten optimaliseren voor jouw bedrijf moet je bij VrijdagOnline zijn. Al 2000 bedrijven gingen jou voor!