Website laten verbeteren

Niet langer tevreden over jouw website? Is deze te traag of voldoet hij simpelweg niet meer aan de gestelde eisen? Laat je website dan verbeteren door VrijdagOnline. Wij zorgen dat jouw website niet alleen een nieuw en modern design krijgt, maar ook volledig responsive en gebruiksvriendelijk is. Met de diensten van VrijdagOnline merk je direct verbetering.

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. ūüĎć

Website laten verbeteren door VrijdagOnline

Een goede indicator dat jouw website toe is aan verbeteringn is de responsiveness. Ongeacht het apparaat waar mensen jouw website op bezoeken moet een bezoeker gemakkelijk door jouw website kunnen navigeren. Veel websites worden tegenwoordig bezocht op een smartphone. Wanneer jouw website niet beschikt over een responsive design dat geschikt is voor een smartphone, zal een (potenti√ęle) klant jouw website snel verlaten. Zo verlies je niet alleen mogelijke omzet, maar krijgen de bezoekers geen goede eerste indruk van jouw bedrijf.¬†

Met een website van VrijdagOnline voorkom je dit . Onze websites worden standaard opgeleverd met een responsive design. Het maakt dus  niet uit of jouw klant je website op een tablet, een desktop of een smartphone bezoekt. Met een website van VrijdagOnline  garanderen wij een optimale en gebruiksvriendelijke ervaring op ieder moment.

Jouw op maat verbeterde website van VrijdagOnline

Met een op maat gemaakte website van VrijdagOnline zorgen wij dat jouw bestaande klanten en nieuwe leads die jouw bedrijf nog niet kennen enthousiast worden van jouw diensten. Om jouw website te verbeteren, zodat deze optimaal functioneert, stellen wij je de volgende vragen:

 • Wat is het doel van je website?¬†
 • Welke doelgroep wil je bereiken?¬†
 • Waar wil je als onderneming naar toe groeien?¬†

Jouw website laten verbeteren door VrijdagOnline betekent dat je meer krijgt dan alleen een nieuw design. Als full service internetbureau met een volledig team aan specialisten bieden wij daarnaast  ook diensten die de vindbaarheid van jouw website  verhogen. Wil jij je positie in de organische zoekresultaten verbeteren of heb je dringend behoefte aan goed scorende Google advertenties? Bekijk dan ons SEO en SEA aanbod en verbeter de vindbaarheid jouw website direct!

Jouw website laten verbeteren met Umbraco

Wij verbeteren jouw website met het allerbeste contentmanagementsysteem ter wereld: Umbraco. Umbraco is bekroond en staat bekend om zijn stabiliteit, flexibiliteit en veiligheid. Het is een open source CMS waarmee we jouw website optimaal kunnen verbeteren. Jij herkent je verouderde website straks niet meer terug!

Zelf verbeteringen doorvoeren aan de achterkant van jouw website is dankzij Umbraco nog nooit zo gemakkelijk geweest. Na oplevering van jouw nieuwe website hoef je ons niet meer te bellen of te mailen voor een kleine aanpassing. Met behulp van onze handleiding kan je dit geheel zelf. Dit scheelt jou kostbare tijd.

Brochure Website Online Marketing

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?