Offerte aanvragen

Website laten maken Delft

Professionele website met CMS: € 950,-

Delft

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Delft doen wij voor een scherpe prijs van slechts € 950,-. De website maken we in een handig te gebruiken CMS systeem. Je kunt heel makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen op de website. Een website maken heb je zelf waarschijnlijk nooit eerder gedaan, daarom krijg je van ons een gratis handleiding over ons CMS systeem zodat je alles wat je moet weten gemakkelijk kan vinden. Kom je er even niet uit? Bel gerust naar ons kantoor om jouw vraag te stellen aan één van onze medewerkers. 

Meer dan 38 ondernemers uit Delft gingen je voor

Betrouwbaar

Een website laten maken door VrijdagOnline gebeurt niet alleen maar voor bedrijven uit Delft. Ook bedrijven die in de buurt van Delft liggen kunnen een website laten maken bij VrijdagOnline. Hierbij kan je denken aan plaatsen als Leiden, Naaldwijk en Dordrecht. De klanten van VrijdagOnline zijn verspreid over heel Nederland. Zo maken wij o.a. website voor bedrijven uit EmmenDeventer,Doetinchem en Zutphen. Een website maken hebben wij voor meer dan 500 klanten gedaan.

Responsive design

De website voor jouw bedrijf uit Delft maken wij uiteraard in een responsive design. De website maken wij zo dat deze op ieder apparaat goed zichtbaar is. De website wordt op iedere scherm goed weergegeven en past zich aan aan het formaat van het apparaat waarmee de website wordt bezocht. Voor jouw klanten maakt het geen verschil of zij de website bezoeken met een tablet of mobiele telefoon, op alle apparaten is de website goed zichtbaar!

Hieronder enkele klanten uit Delft en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?