Offerte aanvragen

Website laten maken Coevorden

Professionele website met CMS: € 750,-

Een website laten maken in Coevorden a.k.a. de Ganzenstad

Zoek jij iemand die voor jou een professionele website kan maken en wil jij snel een website op het web hebben? Wij verzorgen dat voor jou dankzij onze supersnelle - en effectieve - werkwijze die via telefoon en e-mail loopt. Het systeem waarin wij de website beheren is namelijk zo gemakkelijk, dat jij hem zelf ook kan aanpassen. Ondanks dat wij niet gevestigd zijn in Coevorden, vormt het dus geen enkel probleem. Wij bouwen dagelijks websites voor klanten in heel Nederland. Een professionele website laten maken kan al voor slechts € 750,-.

Meer dan 12 ondernemers uit Coevorden gingen je voor

Supersnel een mooie website

Ben jij een net beginnend bedrijf en wil jij zo snel mogelijk een professionele en mooie website online hebben? Stop dan met verder kijken! Hier zit je goed! Wij hebben namelijk een levertijd van een week voor het maken van onze websites, afhankelijk van hoe snel jij je teksten en eventueel foto's kunt aanleveren, des te sneller wij kunnen beginnen met bouwen. Wij kunnen jouw gewenste website dus al binnen een week voor je klaar hebben. Dus wil jij snel een website laten maken in Coevorden? Dan zit jij bij VrijdagOnline op de juiste plek. Zo snel en professioneel vind je het nergens.

Website van A tot Z

Wij zorgen er voor dat jouw website gereed is voor het web. Het enige wat jij hoeft te doen is het leveren van je teksten en afbeeldingen en wij vullen die 5 pagina's dan voor jou op de website. Ook hebben wij je logo nodig en zullen we af en toe wat tijd van je vragen voor telefoongesprekjes om je wensen goed te bespreken zodat we zeker weten dat jouw website naar jouw smaak is. 

Zelf je website aanpassen, uitbreiden en beheren

Wij zetten je website geheel voor je klaar. Daarnaast kan je je website zelf beheren in ons beheerssysteem Umbraco CMS. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je teksten en afbeeldingen, want die kan je geheel zelf beheren. Hierdoor kan je website met de wijzigingen van je bedrijf meegaan. Heb je toch liever andere foto's ? Is je adres gewijzigd? Klopt je tekst niet helemaal meer? No problemo! als je een website laat maken bij VrijdagOnline kan je dat allemaal dus zelf wijzigen. 

Daarnaast is je website uitbreidbaar door de inbegrepen modules. Die kan je bij het bouwen van de website door ons laten integreren op je website, maar kan je later ook nog zelf toevoegen. Je zit dus niet beperkt aan de mogelijkheden in het begin, je kan het zo gek maken als je zelf wilt en niet onbelangrijk: waar je maar wilt! Of je nu in het Stedelijk Museum bent, in het Ellert en Brammertmuseum of theater Hofpoort aanpassen en bekijken kan overal. 

Je hoort het dus goed!

Je kan dus al een professionele website laten maken voor slechts € 750,-

Wil je meer weten over alle inbegrepen modules en mogelijkheden? Klik dan hier. 

In de omgeving van Coevorden, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?