Offerte aanvragen

Website laten maken Sneek

Professionele website met CMS: € 950,-

Sneek

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Sneek? Een website die niet al te duur is maar wel een professionele uitstraling heeft? VrijdagOnline kan zo'n site voor jou ontwikkelen. Wij maken complete websites inclusief CMS voor € 950,-. Je hebt dan niet zomaar een website, maar een website die perfect wordt weergegeven op alle soorten smartphones en tablets. 

Meer dan 20 ondernemers uit Sneek gingen je voor

Complete website Sneek

Ben je startende ondernemer of heb je nog geen website/ wil je een nieuwe website? Dan hebben we een mooi pakket voor jou. In ons all-in-one pakket, voor slechts € 950,- (eenmalig), zitten namelijk vele modules. Wat er onder andere in zit is:

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

SEO 

Jouw website heeft een geavanceerde technologie waardoor de website goed geïndexeerd kan worden door Google. Hierdoor zal jouw bedrijf in Sneek snel tussen Google's zoekresultaten komen te staan. Om de website ook hoog te laten scoren in Google kun je een SEO pakket aanschaffen. Google bepaalt de positie van een website aan de hand van 200 factoren. Met het SEO pakket gaan wij ervoor zorgen dat jouw site voldoet aan deze factoren. We zullen o.a. speciale pagina's aanmaken, jouw site optimaliseren op basis van belangrijke zoekwoorden voor het bedrijf en we zullen verschillende backlinks naar je site plaatsen.

Beheersysteem

Wij werken met het CMS beheersysteem Umbraco. Dit is een heel erg gemakkelijk beheersysteem. En dit vinden wij niet alleen maar onze klanten ook! Als je geen verstand hebt van websites kan ook jij hier gewoon mee werken. Je krijgt bij ons all-in-one pakket ook een gratis handleiding van het beheersysteem. Hierin staat alles stap voor stap uitgelegd. Dus wil je een pagina toevoegen of een foto wijzigingen? Pak de handleiding erbij en het is zo gepiept! 

Vraag op onze website een vrijblijvende offerte aan en dan nemen we contact met je op voor het laten maken van een website. 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Sneek, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?