Offerte aanvragen

Website laten maken Arnhem

Professionele website met CMS: € 950,-

Ondernemers in Arnhem

Ondernemers in Arnhem laten hun website maken bij VrijdagOnline. We hebben al tientalle ondernemers uit Arnhem, Diemen, Apeldoorn en omstreken geholpen met een perfecte website die goed wordt weergegeven op mobiele apparaten en goed vndbaar is in Google.

Meer dan 72 ondernemers uit Arnhem gingen je voor

Websitebouwers Arnhem

Ondanks dat er in en om Arnhem ook website bouwers gevestigd zijn, kiezen bedrijven er vaak voor een website te laten maken door VrijdagOnline. Dit is omdat we tegen een scherp tarief technisch sterke websites maken met een zakelijke uitstraling. 

Een slimme website

Laat een website maken voor je bedrijf door VrijdagOnline en krijg een sterke website met een slimme technologie die ervoor zorgt dat jouw bedrijf goed vindbaar is in Google. Je krijgt een website die zich automatisch optimaliseert voor alle mobiele apparaten. Dit betekent dat de website zich aanpast naar een speciaal formaat op telefoons en tablets. Dit zorgt ervoor dat alles goed leesbaar blijft en mensen de website goed vanaf deze apparaten kunnen bezoeken.

Makkelijk te beheren 

Wij maken gebruik van het CMS beheersysteem Umbraco. Dit systeem is erg gemakkelijk te beheren. Ook als je een leek bent op het gebied van websites en technologie kan jij gewoon met dit systeem werken. Je krijgt bij het all-in pakket ook een gratis handleiding. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een pagina moet toevoegen of een foto moet veranderen. Dit allemaal is zo veranderd! Dus ben je een middag in Sonsbeek te vinden en bedenk je opeens dat je nog iets wil veranderen aan je website? Geen zorgen. Je kan gewoon inloggen en dit snel wijzigingen. 

Benieuwd wat er allemaal in het all-in pakket zit? Klik dan hier

 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Arnhem, die jou voorgingen!

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

CareerJob

Arnhem

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?