Offerte aanvragen

Online reserveringssysteem

Laat je bezoekers direct boeken & betalen!

Zoeken, boeken en klaar!

Meteen reserveren en betalen

In samenwerking met Reflex Booking bieden we een compleet online reserveringssysteem aan waarmee jouw bezoekers een appartement, huisje of ander soort accommodatie kunnen zoeken en meteen kunnen reserveren en betalen. De reservering verschijnt real-time in je Reflex Booking omgeving waardoor je makkelijk overzicht houdt van de binnengekomen reserveringen. Reflex Online verzorgt de boekingssoftware en wij zorgen voor een naadloze aansluiting in je website!

Eenvoudig boekingen ontvangen en beheren

De Reflex Booking functionaliteit is een online boeking- en reserveringssysteem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van huizen, vakantievilla’s en appartementen die we naadloos in je website kunnen integreren. Het systeem is ook geschikt voor campings en verhuurders van tenten en voorziet je in alle denkbare mogelijkheden om je boekingen snel en makkelijk te ontvangen via je website. Je bezoekers kunnen tegen een scherp additioneel tarief tevens makkelijk hun boeking direct betalen via iDeal.

Voorbeeld van het boekingssysteem

Elk Reflex Online bookingssysteem kan geheel in je eigen huisstijl worden opgemaakt via je Reflex dashboard. Op die manier sluit de functionaliteit naadloos aan bij de sfeer en stijl van je website. Bekijk hier een live voorbeeld van het bookingssysteem in een van onze websites: Comomeer Appartementen

Voorbeeld van het Reflex Booking dashboard

Het dashboard van je boekingen is zeer uitgebreid en je kan er werkelijk alles in zien, aanpassen en bijhouden. Je vergeet nooit weer een reservering!

Zeer compleet boekingssysteem

Het Reflex Booking systeem heeft 1001 mogelijkheden en functies. Voor een complete lijst van de mogelijkheden verwijzen we je graag door naar Reflex Online

Kosten online reserveringssysteem

Wanneer je het Reflex Online reservering systeem via ons bestelt, betaal je voor 1 tot 10 accommodaties je slechts € 49,- per maand aan Reflex Online. Daarnaast vragen wij slechts € 150,- eenmalig voor de implementatie in je website. Heb je meer accommodaties? Dat kan ook! Neem voor abonnementsprijzen contact op met Reflex Online.

Binnen een week reserveringen en betalingen ontvangen?

Vraag direct een offerte aan

JA, STUUR MIJ JULLIE AANBOD