Offerte aanvragen

Website laten maken Haaksbergen

Professionele website met CMS: € 950,-

Haaksbergen

Zoek je een professioneel bureau die voor jou een website kan designen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer dan 5 ondernemers uit Haaksbergen gingen je voor

Website laten maken Haaksbergen

Ben jij opzoek naar ons? Zoek je een bureau die voor jou een professionele website kan bouwen? Wij bouwen al jaren professionele websites voor zelfstandig ondernemers! 

All-in + responsive

Al onze websites die wij bouwen zijn 100% responsive. Ze zijn dus goed te zien op mobiele telefoon, tablet, computer én laptop. Ook zijn al onze uitbreidingsmodules gratis in het tarief van €950,- (eenmalig) inbegrepen. Je kunt dus gratis jouw website in meerdere talen presenteren, foto-albums toevoegen, blogs schijven en ga zo maar door!

Door heel Nederland

Niet alleen in Haaksbergen bouwen wij professionele websites, maar door heel Nederland zijn we actief! Ook in plaatsen zoals: Hengelo, Zwolle en Nijmegen hebben we tevreden klanten.

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Haaksbergen, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier