Umbraco Silver partner

VrijdagOnline is geregistreerd Umbraco Silver Partner

Umbraco Silver partner

Umbraco Silver partner

Ben je op zoek naar een Umbraco Silver partner? Wij zijn officieel geregistreerd Umbraco Silver partner. Daarnaast hebben al onze ontwikkelaars hun Umbraco certificaat gehaald en zorgen we continu voor kennis en kwaliteit door bijscholing van onze medewerkers. 

Als Umbraco Silver partner kunnen we je helpen bij het implementeren van complexe softwareoplossingen op het Umbraco platform.

  • Umbraco Silver partner

  • Gecertificeerde ontwikkelaars

  • Sinds 2010

  • Certified professionals

  • Ruim 10 jaar ervaring

  • Maatwerk development

Umbraco Silver partner en actief sinds 2010

Wij ontwikkelen al sinds 2010 in Umbraco CMS. Al onze ontwikkelaars zijn Umbraco gecertificeerd en wij zijn officieel Umbraco Silver partner. Hiermee garanderen we als partner de kwaliteit én snelheid die je van een Umbraco Partner mag verwachten. Lees meer over de verschillen en overeenkomsten tussen Umbraco vs WordPress. Bekijk ook gerust onze Umbraco reviews.

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.