Offerte aanvragen

Webdesigner Utrecht

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 750,-

Utrecht

Heb je een webdesigner nodig voor jouw bedrijf in Utrecht? Zoek dan niet verder! VrijdagOnline is hét webdesignbureau dat verschillende soorten websites voor allerlei soorten bedrijven maakt. Zo kun je bijvoorbeeld een zakelijke website laten maken voor jouw advocatenkantoor of een website met wat speelser uiterlijk voor jouw kapperszaak.

Meer dan 170 ondernemers uit Utrecht gingen je voor

Scherpe tarieven

Ons webdesignbureau maakt professionele websites tegen een zeer scherpe prijs. Voor € 750,- maken wij technisch sterke websites met een makkelijk beheersysteem. Onze websites worden in responsive design gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jouw website op alle mobiele apparaten goed te bekijken is. Het formaat van de website past zich aan het formaat van het scherm waarop je de site bekijkt. Zo wordt jouw website altijd overal perfect weergeven.

Makkelijk beheersysteem

Bij jouw website ontvang je ook een krachtig beheersysteem dat ook erg makkelijk in gebruik is. Met dit CMS kun je eenvoudig zelf elementen op jouw site aanpassen. Je kunt nieuwe foto's toevoegen, teksten aanpassen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan kun je ons altijd mailen of bellen.

Beter vindbaar

De websites van VrijdagOnline zijn gebouwd met een slimme techniek die ervoor zorgt dat nieuwe pagina's snel geïndexeerd kunnen worden door Google. Hierdoor komen jouw nieuwe pagina's snel in de zoekresultaten van Google terecht en is de website goed vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?