Umbraco Website

Website laten maken Utrecht

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Dan heb je zojuist in VrijdagOnline hiervoor dé ideale partner gevonden. Wij bieden jouw onderneming meer dan alleen een website met een mooi design. Met een website van VrijdagOnline wint jouw bedrijf uit Utrecht het op het gebied van presentatie, vindbaarheid en conversies van de concurrentie.

Reviews

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Het bouwen van websites zit in ons DNA

Sinds 2010  ontwikkelen we bij VrijdagOnline websites voor bedrijven door heel Nederland, dus ook voor ondernemend Utrecht. Inmiddels kennen  wij alle do’s en don’ts op het gebied van webdesign. Een website geldt als hét online uithangbord voor jouw bedrijf in Utrecht. Een goede eerste indruk op jouw (potentiële) klanten is daarom van grote waarde. Laat je een website maken door VrijdagOnline, dan weet je dat deze eerste indruk een positieve zal zijn. Onze websites zijn voorzien van het beste graphic design en geheel responsive en gebruiksvriendelijk. Ze zijn visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd goed te navigeren. Het laatstgenoemde is namelijk minstens zo belangrijk.

Wij maken websites op maat. Met een volledig team denken wij met jou mee gedurende het gehele ontwikkelproces. Onze webdesigners zorgen voor vuurwerk op het scherm en onze tekstschrijvers schrijven teksten die jouw (potentiële) klanten overtuigen en enthousiasmeren. Om jouw bedrijf binnen én buiten Utrecht vindbaar te maken, passen onze online marketeers al hun SEO en SEA kennis toe. 

Brochure Website Online Marketing
Wat is ons geheim?

Het allerbeste beheersysteem: Umbraco

Bij VrijdagOnline streven wij ernaar niets anders dan het beste van het beste te bieden. Daarom maken wij onze websites met behulp van het contentmanagementsysteem Umbraco. Dit is een bekroond open source CMS dat bekend staat om zijn flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid. Ook zonder ervaring in webdesign kan jij na de oplevering van jouw website makkelijk kleine aanpassingen doen.  En heb je vragen? Dan kun je deze aan ons stellen of de gemakkelijke handleiding doornemen.

In 3 stappen

Jouw website in drie stappen

 • Stap 1

  Voortgang

  Continuïteit in onze dienstverlening

 • Stap 2

  Umbraco CMS

  Jouw website wordt ontwikkeld in het beste CMS: Umbraco!

 • Stap 3

  Beste strategie

  Wij ontwikkelen een realistische online strategie.

Waarom VrijdagOnline

Sinds 2010 zijn wij dé place to be als het aankomt op het laten maken van een website. Bij ons laat je niet zomaar een website maken. Wij denken namelijk met je mee. Daarnaast verzorgen wij de hosting, de mailomgeving en bieden we jou onze online marketing aan om jouw website optimaal voor jouw bedrijf te laten werken. Op deze manier kan jij voor al je vragen, wensen en eisen terecht  op één centrale plek. Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!