Offerte aanvragen

Website laten maken Utrecht

Professionele website met CMS: € 750,-

Utrecht

Ben jij opzoek naar een professionele website om jouw bedrijf online te presenteren? Ben je woonachtig in de provincie Utrecht en ben je nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? 

Meer dan 100 ondernemers uit Utrecht gingen je voor

Website laten maken Utrecht

Wil je een professionele website laten maken en ben je woonachtig in de provincie Utrecht? VrijdagOnline kan jou hierbij helpen! Wij bouwen al jaren professionele websites voor vele klanten uit Utrecht. Meer dan 74 ondernemers uit Utrecht gingen je al voor!

Provincies

Niet alleen in de provincie Utrecht hebben we al meerdere tevreden klanten geholpen aan een professionele website. Ook in provincies zoals: Groningen, Drenthe en Friesland zijn wij actief!

Beheersysteem

Wij bouwen websites in het zeer gemakkelijke CMS beheersysteem Umbraco. Vaak zijn deze systemen lastig en moeilijk te volgen voor startende ondernemers. Dit is de reden dat wij gebruik maken van het CMS Umbraco. Met dit systeem hebben we het mogelijk gemaakt dat je met een paar drukken op de knop nieuwe pagina's, foto's, afbeeldingen ect. kunt toevoegen.

Een gemakkelijk systeem is uiterst belangrijk. Dit maakt het mogelijk om je website up-to-date te houden, zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Meer informatie is hieronder te zien.

Hieronder enkele klanten in Utrecht en omstreken, die jou voorgingen!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Binnen 1 week een vindbare website?

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn website offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Makkelijk online accorderen
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend
  • Ruim 1200 klanten
  • Gem oordeel: 4.8 van 5
  • Binnen 1 week online