Offerte aanvragen

Website laten maken Utrecht

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Dan heb je zojuist in VrijdagOnline hiervoor dé ideale partner gevonden. Wij bieden jouw onderneming meer dan alleen een website met een mooi design. Met een website van VrijdagOnline wint jouw bedrijf uit Utrecht het op het gebied van presentatie, vindbaarheid en conversies van de concurrentie.

Het bouwen van websites zit in ons DNA

Sinds 2010  ontwikkelen we bij VrijdagOnline websites voor bedrijven door heel Nederland, dus ook voor ondernemend Utrecht. Inmiddels kennen  wij alle do’s en don’ts op het gebied van webdesign. Een website geldt als hét online uithangbord voor jouw bedrijf in Utrecht. Een goede eerste indruk op jouw (potentiële) klanten is daarom van grote waarde. Laat je een website maken door VrijdagOnline, dan weet je dat deze eerste indruk een positieve zal zijn. Onze websites zijn voorzien van het beste graphic design en geheel responsive en gebruiksvriendelijk. Ze zijn visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd goed te navigeren. Het laatstgenoemde is namelijk minstens zo belangrijk. 

Wij maken websites op maat. Met een volledig team denken wij met jou mee gedurende het gehele ontwikkelproces. Onze webdesigners zorgen voor vuurwerk op het scherm en onze tekstschrijvers schrijven teksten die jouw (potentiële) klanten overtuigen en enthousiasmeren. Om jouw bedrijf binnen én buiten Utrecht vindbaar te maken, passen onze online marketeers al hun SEO en SEA kennis toe. 

Ik wil meer weten →

 

Wat is ons geheim? 

Bij VrijdagOnline denken we met jou mee. Jouw website kan je op vele plekken laten maken, dat is voor ons geen geheim. Waar wij ons in onderscheiden is onze service. Wij bouwen niet alleen websites, maar denken ook na over de beste online strategie om de nieuwe website voor jouw onderneming uit Utrecht online optimaal rendement te laten behalen. Een website heeft namelijk meer nodig dan alleen een goed design. 

Als full service internetbureau beginnen we met het stellen van de volgende vragen:

◉ Wat is het doel van je website? 
◉ Welke doelgroep wil je bereiken?
◉ Waar wil jij als onderneming in Utrecht naartoe groeien? 

Op basis van de door jou gegegeven informatie en onze expertise gaan wij voor jou aan de slag.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Het allerbeste beheersysteem: Umbraco

Bij VrijdagOnline streven wij ernaar niets anders dan het beste van het beste te bieden. Daarom maken wij onze websites met behulp van het contentmanagementsysteem Umbraco. Dit is een bekroond open source CMS dat bekend staat om zijn flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid. Ook zonder ervaring in webdesign kan jij na de oplevering van jouw website makkelijk kleine aanpassingen doen.  En heb je vragen? Dan kun je deze aan ons stellen of de gemakkelijke handleiding doornemen.

Escape Town Amersfoort

Premium Website

Fjord Benelux

Premium Website

Werkgevers Bezwaar

Basis Website

Jouw website in drie stappen

 

1

Continuïteit in onze dienstverlening

2

Jouw website wordt ontwikkeld in het beste CMS: Umbraco! 

3

Wij ontwikkelen een realistische online strategie.

Waarom VrijdagOnline

Sinds 2010 zijn wij dé place to be als het aankomt op het laten maken van een website. Bij ons laat je niet zomaar een website maken. Wij denken namelijk met je mee. Daarnaast verzorgen wij de hosting, de mailomgeving en bieden we jou onze online marketing aan om jouw website optimaal voor jouw bedrijf te laten werken. Op deze manier kan jij voor al je vragen, wensen en eisen terecht  op één centrale plek. Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem hier contact met ons op