Umbraco Website

Website laten aanpassen

Is jouw website hopeloos verouderd en toe aan vernieuwing?

Reviews

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Website laten aanpassen naar een responsive design

Wanneer moet je jouw website aan laten passen? Een van de beste indicatoren is de responsiveness van jouw website. Dit heeft te maken met de optimale webervaring van jouw bezoekers, ongeacht het apparaat waarop ze jouw website bezoeken. Een groot deel van het internetverkeer vindt tegenwoordig plaats op de smartphone. Wanneer jouw website hier niet goed op is aangepast, zal een potentiële klant jouw website snel verlaten. 

Met een website van VrijdagOnline voorkom je dit. Onze websites worden standaard opgeleverd met een responsive design. Hierbij maakt het niet uit of jouw klant je website op een tablet, desktop of smartphone bezoekt. Een website van VrijdagOnline garandeert een optimale en gebruiksvriendelijke ervaring. Laat jouw website dus altijd aanpassen naar een responsive design

Door VrijdagOnline

Jouw website laten aanpassen door VrijdagOnline betekent dat je meer krijgt dan alleen een nieuw design. Als full service internetbureau met een volledig team aan specialisten bieden wij bovenop een mooi design ook diensten die de vindbaarheid van jouw website zullen verhogen. Dus wil jij je positie in de organische zoekresultaten verhogen of heb je dringend behoefte aan goed scorende Google advertenties? Bekijk dan ons SEO en SEA aanbod.

Jouw website laten aanpassen in het beste CMS

Laat jij jouw website aanpassen door VrijdagOnline? Dan doen we dit met het beste contentmanagementsysteem: Umbraco. Umbraco is een CMS dat bekend staat om zijn stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit. Het is een open- source CMS. Zo kan jouw website  volledig naar wens worden aangepast.

Zelf een website aanpassen is dankzij Umbraco ook nog nooit zo gemakkelijk geweest. Na oplevering van jouw nieuwe website hoef je ons niet te bellen of mailen voor een kleine aanpassing. Met behulp van onze handleiding kan je dit zelf. 

In 3 stappen

Jouw website laten aanpassen in drie stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Onze webdesigners ontwerpen en bouwen een website die voldoet aan al jouw eisen.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers passen al hun kennis toe om jouw website hoog in de Google zoekresultaten te laten verschijnen.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers zorgen ervoor dat jouw boodschap de bezoekers van je website laaiend enthousiast maakt.

Laat je website aanpassen door VrijdagOnline

Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij al aan ruim 2.000 bedrijven door heel ondernemend Nederland een website op maat en/of webshop op maat mogen maken. Wij bieden jou een krachtig en makkelijk beheersysteem en passen jouw website aan zodat jij niet alleen wint op het gebied van presentatie, maar ook wanneer het aankomt op online vindbaarheid en conversies. 

Met de aanpassingen van VrijdagOnline ons stromen de nieuwe klanten straks binnen. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!