Offerte aanvragen

Website laten maken advocatenkantoor

Professionele website met CMS: € 750,-

Juridisch alles in orde?

Uiteraard. De website voor je kantoor wordt gebouwd met de meest actuele software en voorzien van de meest recente beveiligingsupdates. Daarnaast installeren we een SSL certificaat zodat je website aan de wet AVG voldoet. Je kan ervoor kiezen om een juridisch cookie-melding op de website te laten plaatsen en uiteraard is er ruimte voor de privacymelding, cookiemelding, verwerkersovereenkomst en klachtenadres bij geschillen. Daarnaast is je website beveiligd met een streng password beleid.

Enkele voorbeelden van advocaten websites die wij hebben ontwikkeld.

Manse Advocatuur

Hauwert Advocatuur

Precise & Wise Juristen

Janssen Advocaten

Erfenis Desk

Koningsveld & Boomstra advocaten

Meer dan 70 advocatenkantoren gingen je voor

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn website offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Makkelijk online accorderen
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend
  • Ruim 1200 klanten
  • Gem oordeel: 4.8 van 5
  • Binnen 1 week online

 

undefinedErvaring met bouwen van websites voor advocaten en juristen

Sinds 2010 hebben we al meer dan 1200 websites ontwikkeld. Ook voor advocaten, advocatenbureaus en juristen hebben we al veel websites gebouwd. Voorbeelden zijn Precise & Wise Juristen en Manse Advocatuur die je hieronder kan bekijken. Onze website staat vol met positieve recensies en ook Facebook en Google+ laat zien dat we een betrouwbare partner zijn. Iets wat zeker voor juristen en advocaten erg belangrijk is, zo leek ons. Laat dus ook voor jouw advocatenkantoor een website maken bij VrijdagOnline.

Ook advocatenbureaus willen goed vindbaar zijn.

Wanneer je als raadsman een website laat maken bij VrijdagOnline krijg je drie websites in één. Wij ontwikkelen voor jouw juridische praktijk een zogenaamde smart website. Deze is geschikt voor smartphones, tablets en desktops. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoons en tablets om advocaten op het internet op te zoeken. Het is dan wel zo mooi en professioneel als je een website heeft die geoptimaliseerd is voor deze apparaten. Voor de website voor jouw advocatenkantoor kun je kiezen uit drie verschillende ontwerpen.

Jullie lachen om onze tarieven

We hebben zelf ook wel eens een (ICT) advocaat ingeschakeld en kennen een beetje jullie tarieven. Je lacht waarschijnlijk om onze tarieven, dus dat is mooi meegenomen! Voor € 750,- maken we een website met een krachtig CMS. Met dit CMS-programma kun je zelf makkelijk elementen op jouw site aanpassen. Jouw juridische praktijk zal duidelijk zichtbaar zijn op internet en zal goed vindbaar zijn in Google. Nadat je de content en afbeeldingen voor jouw website naar ons hebt opgestuurd duurt het twee weken voordat jouw website af is. 

Website voor notaris

Ook voor notarissenkantoren maken we websites. Daarnaast maken we ook websites voor rijscholen,installatiebedrijven en fysiopraktijken.

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?