Website laten maken Amsterdam VrijdagOnline

Een website is hét uithangbord van jouw bedrijf in Amsterdam. Een website moet dan ook professioneel en volledig gebruiksvriendelijk zijn. Ben je gevestigd in Amsterdam en wil jij zo’n website laten maken? Laat dit maar over aan VrijdagOnline!

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Winstgevende websites

Een website met alleen een aantrekkelijk grafisch design is tegenwoordig niet meer genoeg om voor te blijven op de concurrent. Als full service internetbureau bedenken wij de perfecte strategie om het maximale uit jouw maatwerk website te halen.

 • Wat is het doel van jouw website?
 • Welke doelgroep wil je bereiken?
 • Waar wil je naar toe groeien?

Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen. Met behulp van jouw antwoorden ontwerpen en bouwen onze ervaren webdesigners de ideale website voor jou. 

Maar dat is niet alles. Verder bieden wij:

 • Hosting op stabiele en snelle servers van Vevida.
 • Wekelijkse beveiligingsupdates op alle servers.
 • Standaard een SSL certificaat bij oplevering van je website.
 • Een dagelijkse back-up van jouw website
 • Een CMS met periodieke functie-updates, alle beveiligingsupdates, een roll-back functie en een prullenbak met de mogelijkheid tot het herstellen van documenten
 • Bereikbaarheid op iedere werkdag via telefoon en e-mail.

Ons bekroonde Umbraco CMS

Voor het ontwikkelen van jouw maatwerk website gebruiken wij als een van de eerste weidesignbureaus in Nederland het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals: Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open-source CMS dat je volledig naar wens kan inrichten. Het is makkelijk te koppelen met andere systemen en zeer eenvoudig in beheer.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Amsterdam in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden kun je niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw bedrijf in Amsterdam moet je bij VrijdagOnline zijn. Al ruim 2000 bedrijven en organisaties gingen jou voor!

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren