Offerte aanvragen

Website laten maken Amsterdam
VrijdagOnline

Een website is hét uithangbord van jouw bedrijf in Amsterdam. Een website moet dan ook professioneel en volledig gebruiksvriendelijk zijn. Ben je gevestigd in Amsterdam en wil jij zo’n website laten maken? Laat dit maar over aan VrijdagOnline!

Winstgevende websites

Een website met alleen een aantrekkelijk grafisch design is tegenwoordig niet meer genoeg om voor te blijven op de concurrent. Als full service internetbureau bedenken wij de perfecte strategie om het maximale uit jouw maatwerk website te halen.

  • Wat is het doel van jouw website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Waar wil je naar toe groeien?

Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen. Met behulp van jouw antwoorden ontwerpen en bouwen onze ervaren webdesigners de ideale website voor jou. 

Ik wil meer weten →

 

Een website laten maken in Amsterdam

Als full service internet bureau nemen wij jouw bedrijf uit Amsterdam alle zorg uit handen. Onze ALL-IN websites zijn dan ook echt ALL-IN. ALL-IN betekent dat we jou een website afleveren waar sowieso al onze modules in zijn verwerkt.

Maar dat is niet alles. Verder bieden wij:

  • Hosting op stabiele en snelle servers van Vevida.
  • Wekelijkse beveiligingsupdates op alle servers.
  • Standaard een SSL certificaat bij oplevering van je website.
  • Een dagelijkse back-up van jouw website
  • Een CMS met periodieke functie-updates, alle beveiligingsupdates, een roll-back functie en een prullenbak met de mogelijkheid tot het herstellen van documenten
  • Bereikbaarheid op iedere werkdag via telefoon en e-mail.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ons bekroonde Umbraco CMS

Voor het ontwikkelen van jouw maatwerk website gebruiken wij als een van de eerste weidesignbureaus in Nederland het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals: Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open-source CMS dat je volledig naar wens kan inrichten. Het is makkelijk te koppelen met andere systemen en zeer eenvoudig in beheer.

Fjord Benelux

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Website laten maken in Amsterdam in slechts 3 stappen

 

1

Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maat, inclusief alle benodigde functionaliteiten.

2

Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden kun je niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw bedrijf in Amsterdam moet je bij VrijdagOnline zijn. Al ruim 2000 bedrijven en organisaties gingen jou voor!

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren

Neem hier contact met ons op