Website laten
maken Haarlem

Een website laten maken voor jouw onderneming in Haarlem doe je bij VrijdagOnline. Wij zijn hét full service internetbureau van Nederland. Wij maken al sinds 2010 websites voor bedrijven door heel Nederland, dus ook in Haarlem.

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Wat wij doen voor jou bedrijf in Haarlem

Wij maken websites op maat. Een goede website heeft natuurlijk een mooi en gebruiksvriendelijk graphic design. Bij VrijdagOnline ontwikkelen wij bij het bouwen van jouw website de beste strategie. Een website moet je uiteindelijk iets opleveren. Wij zorgen ervoor dat de website van jouw bedrijf in Haarlem uitstekend presteert op het gebied van presentatie en vindbaarheid, maar ook conversies oplevert. 

Hoe doen wij dit? Aan de hand van jouw antwoorden op de volgende drie vragen:

◉ Wat is het doel van je website? 
◉ Welke doelgroep wil jij bereiken? 
◉ Waar wil jij als onderneming in Haarlem naartoe groeien?

Met deze informatie maken wij een website die jouw onderneming in Haarlem onderscheidend maakt. Jij valt op te midden van de concurrentie.

Jouw website door VrijdagOnline laten maken

Laat jij voor jouw bedrijf in Haarlem een website bij ons maken? Dan nemen wij alle zorgen uit handen. Jouw website is hét digitale visitekaartje dat je afgeeft bij je (potentiële) klanten. Alles aan jouw website, van vormgeving tot aan de snelheid, moet kloppen. Om deze reden verzorgen wij ook de hosting en de mailomgeving. Daarbovenop komt het feit dat jouw website wordt gebouwd in het meest gebruiksvriendelijke CMS dat bestaat. 

Onze ervaren webdesigners bespreken samen met jou het graphic design van jouw website. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw website van het scherm afspat. Onze tekstschrijvers schrijven teksten die jouw klanten én potentiële klanten enthousiasmeren en overtuigen. Ook is de vindbaarheid in de zoekmachines belangrijk voor jouw bedrijf in Haarlem. Om jouw vindbaarheid te verhogen wordt jouw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Brochure Website Online Marketing

Umbraco CMS

Het contentmanagementsysteem dat we gebruiken voor de website van jouw bedrijf uit Haarlem is Umbraco CMS. Dit CMS staat bekend om zijn stabiliteit en, niet te vergeten, de veiligheid die het biedt. De software wordt continu voorzien van upgrades en updates. Het systeem is open source.  houdt in dat het een flexibel systeem is en dat jouw website volledig volgens jouw wensen kan worden ingericht. Bekijk de veelbelovende Umbraco reviews.

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?