Offerte aanvragen

Website laten maken Hengelo
VrijdagOnline

Ben je gevestigd in Hengelo en wil je een website laten maken? Laat dit maar over aan VrijdagOnline! Wij bouwen een professionele websites die volledig aansluiten bij de wensen en eisen van onze klanten. Wij bieden jou een stijlvolle website met vele mogelijkheden.

Winstgevende websites

Een website met alleen een aantrekkelijk grafisch design is tegenwoordig niet voldoende om voor te blijven op de concurrent. Zodra je bij VrijdagOnline een website laat maken voor jouw bedrijf in Hengelo gaan wij aan de slag. Als full service internetbureau ontwikkelen wij de perfecte strategie om het maximale uit jouw maatwerk website te halen. 

  • Wat is het doel van jouw website? 
  • Welke doelgroep wil je bereiken? 
  • Waar wil je naar toe groeien?

Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen. Met behulp van jouw antwoorden ontwerpen en bouwen onze ervaren webdesigners de ideale website voor jouw bedrijf uit Hengelo. 

Ik wil meer weten →

 

Een website laten maken voor jouw Twentse onderneming

Als full service internetbureau nemen wij jouw bedrijf uit Hengelo alle zorg uit handen. Onze ALL-IN websites zijn dan ook echt ALL-IN. Dat betekent dat je toegang hebt tot al onze standaard modules, waaronder social media buttons en een Google Maps routekaart.

Maar dat is niet alles. Verder bieden wij:

  • Hosting op de stabiele en snelle servers van Vevida
  • Wekelijkse beveiligingsupdates op alle servers
  • Standaard een SSL certificaat bij oplevering van je website
  • Een dagelijkse back-up van jouw website
  • Een CMS met periodieke functie-updates en beveiligingsupdates, een roll-back functie en de mogelijkheid tot het herstellen van documenten
  • Bereikbaarheid via telefoon en e-mail tijdens werkdagen

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ons bekroonde Umbraco CMS

Voor het ontwikkelen en bouwen van jouw maatwerk website gebruiken wij als een van de eerste webdesignbureaus in Nederland het bekroonde Umbraco CMS. Dit CMS wordt ook gebruikt  door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar  wens in te richten. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen  aan andere systemen en is het beheer zeer eenvoudig.

Fjord Benelux

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Website laten maken in Hengelo in slechts 3 stappen

1

Wij geven je advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maat, inclusief alle benodigde functionaliteiten.

2

Onze online marketeers zetten al hun SEO en SEA kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden kun je nu eigenlijk niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw bedrijf uit Hengelo moet je bij VrijdagOnline zijn. Al ruim 2000 bedrijven en organisaties gingen je voor!

Spreken onze diensten je aan? 

Neem hier contact met ons op