Umbraco Website

Website laten maken Hengelo VrijdagOnline

Ben je gevestigd in Hengelo en wil je een website laten maken? Laat dit maar over aan VrijdagOnline! Wij bouwen een professionele websites die volledig aansluiten bij de wensen en eisen van onze klanten. Wij bieden jou een stijlvolle website met vele mogelijkheden.

Reviews

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Winstgevende websites

Een website met alleen een aantrekkelijk grafisch design is tegenwoordig niet voldoende om voor te blijven op de concurrent. Zodra je bij VrijdagOnline een website laat maken voor jouw bedrijf in Hengelo gaan wij aan de slag. Als full service internetbureau ontwikkelen wij de perfecte strategie om het maximale uit jouw maatwerk website te halen. 

 • Wat is het doel van jouw website? 
 • Welke doelgroep wil je bereiken? 
 • Waar wil je naar toe groeien?

Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen. Met behulp van jouw antwoorden ontwerpen en bouwen onze ervaren webdesigners de ideale website voor jouw bedrijf uit Hengelo. 

Brochure Website Online Marketing
Door VrijdagOnline

Ons bekroonde Umbraco CMS

Voor het ontwikkelen en bouwen van jouw maatwerk website gebruiken wij als een van de eerste webdesignbureaus in Nederland het bekroonde Umbraco CMS. Dit CMS wordt ook gebruikt  door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar  wens in te richten. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen  aan andere systemen en is het beheer zeer eenvoudig.

In 3 stappen

Website laten maken in Hengelo in slechts 3 stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maat, inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO en SEA kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden kun je nu eigenlijk niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw bedrijf uit Hengelo moet je bij VrijdagOnline zijn. Al ruim 2000 bedrijven en organisaties gingen je voor!

Spreken onze diensten je aan?