Een website laten maken voor jouw restaurant

Effectieve websites laten maken met winstgevende online marketing voor restaurants. Websites bouwen voor horecagelegenheden doen we al sinds 2010. Beoordeeld met 4,8 van 5.0 sterren.

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Restaurants website laten maken

Met onze websites proeven bezoekers meteen de sfeer van je restaurant en bekijken ze in één oogwenk je voortreffelijke menu. Tegenwoordig wil iedereen thuis al kijken wat er op het menu staat en de sfeer in zich opnemen. VrijdagOnline regelt dat voor jouw restaurant

Gemakkelijk online een tafel reserveren

Jouw gasten kunnen via ons handige contactformulier gemakkelijk een tafel bij jou reserveren. Door deze handige inbegrepen module voeren jouw gasten snel hun gegevens in en geven gemakkelijk online hun reservering door. Jij ontvangt een berichtje in je mailbox zodra er een reservering is binnengekomen. Met ons systeem mis je nooit meer een reservering.

Dit contactformulier is één van de vele voorbeelden van de inbegrepen modules beschikbaar via ons ALL-IN pakket. Naast een gemakkelijk reserveringsformulier hebben wij namelijk vele restaurantmodules beschikbaar. Zo kan jij de perfecte website laten maken voor jouw restaurant. Denk aan een fotoboek voor de sfeerimpressie, gemakkelijke contactformulieren en een professioneel en volledig functioneel gastenboek

Wat als ik iets aan wil passen?

Dit is natuurlijk geen probleem! Als jij de website voor jouw restaurant bij VrijdagOnline laat maken zijn aanpassingen altijd mogelijk. Wij werken met Umbraco CMS. Met dit CMS systeem maak je gemakkelijk zelf kleine aanpassingen of toevoegingen. Umbraco heeft meerdere prijzen gewonnen in de afgelopen jaren. Waaronder het meest gebruiksvriendelijke CMS Je hebt dus geen voorkennis nodig!

Brochure Website Online Marketing

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?