Offerte aanvragen

Website laten maken restaurant

Professionele website met CMS: € 750,-

Een heerlijke website

Tegenwoordig willen mensen die bij een restaurant willen eten, laten bezorgen of zelf ophalen vanaf hun bank snel thuis het menu van tevoren bekijken en daarnaast ook meteen snel online reserveren. Wij maken dat met onze websites mogelijk! Onze websites zorgen ervoor dat jouw bezoekers meteen de sfeer van je restaurant kunnen proeven en in een oogwenk je voortreffelijke menu kunnen bekijken. Welk restaurant wil dat nou niet? Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden voor je restaurantwebsite. Van gastenboek tot fotoboek.

Meer dan 31 restaurants gingen je voor

Sfeerimpressie van je restaurant

Beelden zeggen meer dan woorden. Sfeervolle foto’s die professioneel op je website langskomen maken je restaurant aantrekkelijker. De designs van VrijdagOnline zijn zo ontwikkeld dat foto’s de eyecatcher zijn van je nieuwe website voor je restaurant en daarnaast kan je je afbeeldingen ook mooi weergeven in onze fotoslideshow of fotoboek; welke inbegrepen modules zijn in ons ALL-IN pakket.


Snel online reserveren

Des te sneller, des te beter schijnt wel het huidige motto te zijn van de mens. Daar spelen wij effectief op in met ons contactformulier. Dit is een inbegrepen module in ons ALL-IN pakket en zorgt ervoor dat bezoekers snel hun gegevens kunnen invoeren en gemakkelijk online hun reserveringen kunnen doorgeven. Jij ontvangt een berichtje in je mailbox zodra er een reservering is binnengekomen. Door ons handige systeem hoef jij nooit meer een reservering te missen.


Menu’s en afhaalmenu’s weergeven

Wat ook niet meer kan ontbreken hedendaags is het online zetten van je (afhaal)menu’s. Men wilt graag van te voren lekker kunnen kijken naar wat er op het menu staat en wat jullie zoal aanbieden. Door middel van een pdf of tabel is het dan ook makkelijk om je bezoekers je via deze weg naar je restaurant te lokken.


Goed vindbaar en bereikbaar

Belangrijke informatie zoals openingstijden, telefoonnummers/e-mailadressen en social media zorgen ervoor dat je bezoeker snel de informatie verkrijgt die hij/zij nodig heeft. Daarnaast ben je ook sneller en makkelijker vindbaar op Google. Natuurlijk omdat je een website hebt, maar ook omdat onze websites automatisch zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zij kunnen jou dus makkelijk vinden en bereiken.

Dus: waarom moet jij voor je restaurant een website laten maken bij VrijdagOnline?

  • Betaalbare - mooie en professionele - website
  • Website overal makkelijk en snel aanpasbaar (mobiel)
  • Zelfgekozen webdesign
  • Makkelijk te gebruiken beheersysteem
  • Zelf eenvoudig foto’s en teksten aanpassen
  • Onbeperkt aantal pagina’s toevoegen
  • Betere zichtbaarheid op internet
  • Betere vindbaarheid op Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Restaurant het Maaspaviljoen

Food is our passion

Fresh Cooked

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?