Offerte aanvragen

Een website laten maken
voor jouw restaurant

Effectieve websites laten maken met winstgevende online marketing voor restaurants. Websites bouwen voor horecagelegenheden doen we al sinds 2010. Beoordeeld met 4,8 van 5.0 sterren.

Restaurants website laten maken

Met onze websites proeven bezoekers meteen de sfeer van je restaurant en bekijken ze in één oogwenk je voortreffelijke menu. Tegenwoordig wil iedereen thuis al kijken wat er op het menu staat en de sfeer in zich opnemen. VrijdagOnline regelt dat voor jouw restaurant

Ik wil meer weten →

 

Gemakkelijk online een tafel reserveren

Jouw gasten kunnen via ons handige contactformulier gemakkelijk een tafel bij jou reserveren. Door deze handige inbegrepen module voeren jouw gasten snel hun gegevens in en geven gemakkelijk online hun reservering door. Jij ontvangt een berichtje in je mailbox zodra er een reservering is binnengekomen. Met ons systeem mis je nooit meer een reservering.

Dit contactformulier is één van de vele voorbeelden van de inbegrepen modules beschikbaar via ons ALL-IN pakket. Naast een gemakkelijk reserveringsformulier hebben wij namelijk vele restaurantmodules beschikbaar. Zo kan jij de perfecte website laten maken voor jouw restaurant. Denk aan een fotoboek voor de sfeerimpressie, gemakkelijke contactformulieren en een professioneel en volledig functioneel gastenboek

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Wat als ik iets aan wil passen?

Dit is natuurlijk geen probleem! Als jij de website voor jouw restaurant bij VrijdagOnline laat maken zijn aanpassingen altijd mogelijk. Wij werken met Umbraco CMS. Met dit CMS systeem maak je gemakkelijk zelf kleine aanpassingen of toevoegingen. Umbraco heeft meerdere prijzen gewonnen in de afgelopen jaren. Waaronder het meest gebruiksvriendelijke CMS Je hebt dus geen voorkennis nodig!

Escape Town Amersfoort

Premium Website

Fjord Benelux

Premium Website

Bakker Meubelen

Basis Website

Hoe jij een nieuwe website voor jouw restaurant kan laten maken

1

Wij adviseren jou over de perfecte online strategie. Daarna ontwerpen wij een huisstijl die volledig gebaseerd is op de uitstraling van jouw restauranten bouwen we de website, inclusief alle benodigde functionaliteiten.

2

Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om de  website optimaal vindbaar te maken in Google voor de bezoekers van jouw restaurant.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten de boodschap van jouw restaurant van het scherm spatten!

Waarom kiezen voor VrijdagOnline?

Alles wat wij doen moet jouw winst opleveren. Anders doen we het niet. Met de perfecte online strategie en een team met tonnen ervaring weet je zeker dat een website laten maken voor jouw restaurant het beste kan bij VrijdagOnline. 

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren