Offerte aanvragen

Website laten maken timmerbedrijf

Professionele website met CMS: € 950,-

Timmerbedrijf

Wil je een professionele website voor jouw timmerbedrijf laten maken? Dat kan bij VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline werken professionele webdesigners die een gepersonaliseerde website voor jouw timmerbedrijf maken. Voor € 950,- maken wij voor jou een unieke website. Ben je op zoek naar een professionele, maar betaalbare site? Dan timmer je bij ons aan het juiste adres. 

Meer dan 21 timmerbedrijven gingen je voor

Verbouwingen presenteren

Als timmerbedrijf biedt jij verschillende diensten aan. Wij kunnen dit voor jou overzichtelijk op je website plaatsen zodat je bezoeker meteen ziet wat jou bedrijf allemaal kan. In een projectenoverzicht kunnen we professionele foto’s plaatsen in een fotoalbum van bijvoorbeeld houtwerken. Wanneer je jouw project hebt vastgelegd op film kun je ook een youtube filmpje plaatsen op jouw website.

TimmerbedrijfIn het All-in website pakket krijgt u onder andere: 

  • Een projectenoverzicht
  • Een fotoalbum
  • Offerteaanvraag formulier 
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem

Timmerwerk-offerteaanvragen ontvangen

Naast een overzicht van je diensten is het natuurlijk wel zo fijn als je bezoeker met jou bedrijf contact opneemt en het timmerwerk van zijn of haar woning door jou wil laten uitvoeren. We zorgen dat jou contactinformatie op elke pagina duidelijk te zien is, ook met een zogenoemde call-action knop. Dit valt namelijk extra op! Zo kunnen jou bezoekers een contactformulier invullen. Deze knop kun je ook gebruiken om te zorgen dat je bezoeker een offerte aanvraagt. Je krijgt een melding op je mail en je kan meteen je potentiële klant terugbellen.

Timmerman van je eigen huisstijl

Bij VrijdagOnline maken we een website voor jou, geheel in je eigen huisstijl. Je kunt kiezen uit verschillende webdesigns met unieke ontwerpen en templates. Je bepaald zelf de kleuren en het uiterlijk van jouw timmerbedrijf website. Je bent de timmerman van je eigen website!

Timmerproject klaar? Zet gemakkelijk de foto’s op de website

We snappen dat als je thuis komt van een lange dag werken je eigenlijk niet zoveel zin hebt om je nieuwe project en teksten op je website te plaatsen. Maar dat is zo gepiept! In ons beheersysteem staat een handleiding waarin alles stap voor stap is uitgelegd.

Vraag op onze website een offerte aan om jouw timmerbedrijf website te laten maken!

Naast websites voor Timmerbedrijven, maken we onder andere websites voor tegelzetters, schildersbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven en stukadoorsbedrijven

Bouwbedrijf Mulder

Schildersbedrijf Wim Kramer

Aannemersbedrijf Gerrit Breedijk

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?