Offerte aanvragen

Website bouwer Heerlen

Website + beheersysteem & SEO: € 950,-

Heerlen

Laat jouw website bouwen door de website bouwer in Heerlen. Er werken alleen maar enthousiaste, ervaren en betrouwbare webdesigners bij VrijdagOnline die klaar staan om voor jou een complete website te maken. Tevens schrijven we voor jou een zoekmachine landingspagina zodat je goed gevonden wordt in de zoekmachines. Hiervoor bieden wij ook pakketten aan die uitgebreid beschreven staan op onze website. 

Ruim 9 bedrijven uit Heerlen kozen voor VrijdagOnline

Website bouwen Heerlen

De website bouwer in Heerlen biedt ook talloze uitbreidingspakketten aan. Zo kun je jouw complete website nog verder pimpen met bijvoorbeeld een fotoalbum of een gastenboek! Tevens leveren wij jouw website inclusief een heel eenvoudig beheersysteem waarmee je zelf de website aan kunt passen. Wil je bijvoorbeeld teksten wijzigen of toevoegen of afbeeldingen toevoegen? Dat kan allemaal dankzij het makkelijke beheersysteem. 

Veel bedrijven door heel Nederland zijn je al voor geweest. Bijvoorbeeld bedrijven in Almere en Enschede en nog veel meer bedrijven in Nederland. Wil je ook een prachtige website? Neem dan nu contact op!

Responsive design

Wij maken jouw website in responsive design!

Wat kan je met responsive design?

  • Website wordt perfect weergegeven op mobiele apparaten
  • Teksten zijn goed leesbaar zonder in te zoomen

 

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Food is our Passion

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?