Offerte aanvragen

Website bouwer Leek

Website + beheersysteem & SEO: € 950,-

Leek

Wij als website bouwer in Leek maken jouw website! Wij bieden jou namelijk professionele websites aan geheel ingericht in jouw huisstijl en de website voldoet uiteraard aan jouw wensen. Wij  van VrijdagOnline bouwen een prachtige website die al binnen één week klaar is voor gebruik! Al meer dan 500 tevreden klanten zijn jou voorgegaan, bijvoorbeeld klanten uit de buurt in Hoogezand, Winschoten, Apeldoorn en Groningen maar ook elders in het land!

Ruim 21 bedrijven uit Goes kozen voor Leek

Proffesionele website bouwers

VrijdagOnline bouwt met heel veel plezier een prachtige website voor jou voor slechts € 950,-! Benieuwd wat er allemaal in het pakket van € 950,- zit? 

Tevens bieden wij verschillende uitbreidingsmodules aan bijvoorbeeld een beschikbaarheidskalender, gastenboekmodule, makelaarsmodule en nog veel meer! 

Hoe gaan we te werk?

Als de website eenmaal online staat is het natuurlijk voor jou als ondernemer fijn als je de website zelf makkelijk kunt beheren en aanpassen wanneer jij wilt. Dat kan bij VrijdagOnline! Wij bieden je namelijk een eenvoudig beheersysteem waarmee je zelf aanpassingen kunt maken aan jouw website. Wil je foto’s toevoegen of teksten aanpassen? Alles is mogelijk! Je ontvangt een aanleverdocument waar stap voor stap uitgelegd staat wat wij voor informatie nodig hebben. De website bouwers in Leek gaan direct aan de slag! 

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Food is our Passion

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?