Offerte aanvragen

Website bouwer Ter Apel

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Ter Apel

VrijdagOnline biedt jou een website bouwer in Ter Apel aan die voor jou een professionele website maakt voor slechts € 750,-! Wat zit er in dat pakket? Wij bouwen een website geheel in jouw huisstijl en in jouw smaak binnen één week. Wij werken met een heel eenvoudig beheersysteem, waarmee je zelf jouw website aan kunt passen wanneer jij maar wilt. 

Ruim 12 bedrijven uit Ter Apel kozen voor VrijdagOnline

Voordelen beheersysteem

  • Uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten
  • Werkt snel en eenvoudig
  • Makkelijk uit te breiden met extra mogelijkheden

Wij bieden ook extra uitbreidingsmodules aan! Zo kun je bijvoorbeeld een fotoboek laten maken, een gastenboekmodule invoeren of een professioneel logo laten maken door ons. Bedrijven in WinschotenLeeuwardenRoermondVlissingenTilburg en Delfzijl en vele andere bedrijven in Nederland gingen je voor!

Professioneel maatwerk

Een nieuwe website op maat gemaakt voor jou in één van onze designs is natuurlijk prachtig! Maar wat ook interessant is, is dat jouw nieuwe website goed gevonden wordt op het internet!

Hier zorgen wij als websitebouwer in Ter Apel ook voor. Wij bieden een Online Marketing Startpakket aan, waarmee jouw website uiterst goed wordt geoptimaliseerd om zo hoog te scoren op de desbetreffende zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw website. 

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Food is our Passion

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?