Offerte aanvragen

Afgeschermde pagina's

Toegang alleen voor leden

Pagina's afschermen

Wanneer je bepaalde content op je website wilt afschermen voor gewone bezoekers, maar wel toegankelijk wilt maken voor jouw klanten, leveranciers of partners, is de Loginmodule ideaal voor jouw website. Hiermee kan je zelf leden aanmaken die een loginnaam en password krijgen, zodat ze op je website kunnen inloggen om de afgeschermde pagina's kunnen zien.

Beveiligde pagina's

Beveiligde pagina's kunnen handig zijn voor het beschikbaar stellen van inkoopprijzen, speciale content die alleen voor klanten of leveranciers benaderd mag worden of zelfs content die alleen voor je medewerkers benaderbaar mag zijn. Je maakt zelf de leden aan en voorziet hen van loginnaam en wachtwoord.

Duidelijke loginpagina

Met deze module krijgt je website een aparte pagina waarop jouw leden kunnen inloggen op de website. De loginnaam en wachtwoord krijgen ze van jou nadat je in het systeem een nieuw lid hebt aangemaakt.

Heldere ledenadministratie

In je beheersysteem kan je heel gemakkelijk leden aanmaken en de leden toevoegen aan de gebruikersgroep. Tevens kan je elk lid voorzien van een eigen loginnaam en wachtwoord.

Makkelijk inhoud toevoegen

Net als op gewone pagina's kan je vrijwel alles toevoegen aan je beschermde pagina's: tekst, afbeeldingen, opsommingen, tabellen, Youtube filmpjes, PDF bestanden, Word documenten en Excel sheets.

Afgeschermde pagina's nodig voor je leden?

Vraag direct een offerte aan.

Ja, Stuur mij jullie aanbod!