Offerte aanvragen

Website laten maken Leiden

Professionele website met CMS: € 750,-

Leiden

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Leiden is wat je wilt. Dit doen wij graag voor jou bij VrijdagOnline. Een website maken we in ons krachtige CMS systeem waarin je zelf heel eenvoudig je teksten en afbeeldingen in kunt wijzigen. We begrijpen dat je het als ondernemer erg druk hebt en wij willen het daarom zo makkelijk mogelijk voor je maken. Een website laten maken voor je bedrijf in Leiden kost € 750,-

Meer dan 37 ondernemers uit Leiden gingen je voor

Website laten maken Leiden

Als jij een website wil laten maken voor jouw bedrijf in Leiden, dan ben je bij VrijdagOnline aan het goede adres. Wij bieden het meest complete website-pakket van Nederland aan. Voor maar € 750,- krijg je bij ons al een website met CMS-systeem, exclusieve modules en een responsive design! Bovendien sla je twee vliegen in één klap, want ons CMS-systeem ondersteund je bij de zoekmachineoptimalisatie. Geen dure abonnementen en altijd goed scoren in Google!

Responsive website Leiden

De websites van VrijdagOnline zijn allemaal volledig responsive. Daarmee spelen wij in op de technologie van 2015. Tegenwoordig wordt er steeds vaker in Google gezocht op een smartphone of een tablet. De websites van VrijdagOnline zijn dus altijd conform aan het apparaat waarop hij bezocht wordt. Of je nou op tablet, smartphone of computer de website bezoekt, hij wordt altijd goed weergegeven en is prettig in gebruik.

Gratis modules

VrijdagOnline biedt als enige een aantal exclusieve modules gratis aan. Zo heb je bij jouw website gratis een multi-taal module, een social-media module en een weblog module! Voor alle gratis modules klik hier!

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

Websites maken wij voor bedrijven in Leiden, maar ook voor bedrijven in DelftZutphenZeistDordrecht, Alphen aan den Rijn en Nieuwegein

Hieronder enkele klanten uit Leiden en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?