Umbraco Website

Corporate website voor Acodeq

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

Acodeq is al meer dan 25 jaar een toonaangevende en gerenommeerde producent van thermoplastische kunststof spuitgietproducten zoals ABS, Polystyreen, Polyethyleen en vanaf 2019 ook PVC. Zij richten ons op groei, procesverbetering en productinnovatie.

De uitdaging

De website van Acodeq was nodig toe aan vernieuwing. Daarbij was de wens om de website in Umbraco te laten ontwikkelen en moest de website een compleet overzicht geven van de mogelijkheden, voordelen en levertijden van Acodeq diensten. Om meer leads te kunnen genereren moest daarnaast een duidelijke call-to-action worden geïmplementeerd.

De oplossing

In samenwerking met het marketingteam van Schoonderwolf Groep hebben we na een uitgebreide intake, de wireframes voor 15 verschillende (product)pagina's ontwikkeld. Na de wireframes hebben onze vormgevers voor elke pagina een uniek en passend ontwerp vormgegeven. Daarna hebben we de pagina's geimplementeerd in Umbraco CMS.

Acodeq Home 2

Alle diensten duidelijk in beeld

Acodeq produceert een groot aantal verschillende producten én levert diverse diensten op het gebied van kunststof spuitgieten. In de nieuwe website zijn de unique selling points, de oplossingen voor verschillende sectoren, de product mogelijkheden en de beschikbare dienstverlening overzichtelijk gepresenteerd in zowel de navigatiestructuur als de ontwikkelde componenten en pagina's. 

Indicatie keuzes

Om de meest voorkomende vragen van (potentiele) klanten zo snel mogelijk te beantwoorden is er een multiple choice component ontwikkeld waarmee de bezoeker per product/pagina de drie meest gestelde vragen beantwoord kan krijgen; "Is het mogelijk", "Wat kost het" en "hoe lang duurt het". Via het component komt de bezoeker uit bij de juiste contactpagina.

Verschillende Cta
Productdetails
Productspecificaties

Productspecificaties

Acodeq produceert verschillende kunststof producten zoals emmers, kratten en verbanddozen. Per productsoort zijn er verschillende productspecificaties te benoemen en verschillen de kleur mogelijkheden. In Umbraco kan Acodeq in een overzichtelijk component de verschillende specs ingeven en de kleurmogelijkheden aanvinken.

  • Overzichtelijke specificaties

  • Duidelijke kleurmogelijkheden

  • Gekoppelde (PDF) datasheets

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.