Offerte aanvragen

Website laten maken Zuidlaren

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken in "Zuudloaren"

Momenteel bevind jij je in Zuidlaren en heb jij in Google opgezocht: website laten maken in Zuidlaren. Laat jij nu precies op de goede plek terechtgekomen zijn. Onze websites zien er allereerst professioneel en strak uit (tenzij jij iets heel anders wilt natuurlijk), zijn responsive (dus jouw bezoekers kunnen je website perfect zien op elk willekeurig mobiel apparaat die zij momenteel in handen hebben) en daarnaast ook helemaal in jouw huisstijl kleuren (die matchen met je logo). Je hoort het goed! Je hebt al een complete website van VrijdagOnline voor slechts € 950,-. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 2 ondernemers uit Zuidlaren gingen je voor

Voordelen voor jou als bedrijf in Zuidlaren

√ Onbeperkt modules (fotoalbum, formulieren etc.)

√ Scherp tarief € 950,-

√ Geen gedoe, complete website van A tot Z

√ Responsive (super belangrijk tegenwoordig)

√ Zelf aanpassen en onbeperkt pagina's aanmaken.

Bekijk alle modules en het pakket hier


Nog steeds niet overtuigd?


Goed vindbaar in Zuidlaren en omstreken 

Jouw website is door onze speciale zoekmachinetechnieken die wij gebruiken in het CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines (dus nee het zijn niet de kaboutertjes die dat doen ;)). Jouw website is bij oplevering dus meteen goed te zien in zoekmachines als: Google, Yahoo en Bing. Daarnaast indexeren wij jouw website ook bij Google waardoor de teksten die jij op je website hebt staan beter opgenomen worden door Google. Allemaal technieken om meer mensen te bereiken. Ben jij daar klaar voor? Ja? Mooi zo! Want je krijgt bij de website namelijk ook nog een zoekmachinemodule waarin je per pagina kan aangeven op welk trefwoord jij wilt dat jouw pagina gevonden wordt. 

Zelf teksten aanpassen en beheren

Wij maken de basis voor jouw website (design, 5 pagina's e.d.). Wees niet bang dat jouw website straks niet up-to-date is of dat je straks steeds bij ons moet aankloppen voor tekstwijzigingen of afbeelding wijzigingen. Nee jij kan jouw website geheel zelf aanpassen en dit gaat ook nog eens supereasy!. Bekijk snel een demonstratie van het beheerssysteem en zie zelf hoe makkelijk het is. Mocht je vragen hebben of er niet uitkomen dan zijn wij er ook natuurlijk altijd met onze service (elke werkdag) voor vragen e.d. Makkelijk he? Jij hebt jouw website na oplevering dus geheel in eigen hand - en natuurlijk ook voor de oplevering, de website komt geheel in jouw smaak - dus waar wacht je nog op? 

 

Kijk snel voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben, voor tevreden klanten uit Zuidlaren en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?