Offerte aanvragen

Live Chat op je website

Live chatten met je bezoekers

Verhoog je conversie

Laat bezoekers direct een vraag stellen

Met deze Chat app krijg je in je website een opvallende pop-up waar bezoekers direct een vraag kunnen stellen. Wanneer ze de vraag hebben verzonden krijg jij een melding in je browser (als je aanwezig bent). Hierdoor kan je bezoekers razendsnel antwoord geven op hun vragen en hoeven ze je niet te mailen of bellen. In de gratis versie van PureChat kan je elke maand met 15 bezoekers chatten. Is dit niet genoeg, dan kan je overstappen naar een betaald pakket.

Direct meer klanten en leads

Enorm veel bedrijven gebruiken PureChat om hun bezoekers snel en makkelijk te voorzien van de beste antwoorden. Het programma is makkelijk, voordelig en ziet er heel mooi uit.  Je kan zelfs instellen wanneer het Chat scherm wel- en niet op je website moet verschijnen. Hierdoor worden meer bezoekers leads en meer leads klanten.

Ook op je mobiel

Je kan ook de PureChat app op je telefoon zetten. Hiermee krijg je niet alleen een melding in je browser op je pc, maar gaat ok je smartphone tekeer als iemand via de website een vraag stelt. Lig je lekker in je hangmat op Ibiza... moet je toch nog even aan het werk!

Gratis of voordelig pakket

Heb je niet meer dan drie collega's die de chats moeten gaan beantwoorden? Dan is het abonnement van PureChat helemaal gratis. Heb je meer chats nodig, dan kost een abonnement nog steeds niet veel:

Growth pakket

  • 4 Users
  • Unlimited chats
  • Realtime Analytics
  • Visitor Tracking
  • inclusief IOS/Android app

Prijs: $ 39,- per maand

START NU MET DE GRATIS VERSIE

Implementatie kosten

Voor de implementatie van de Chat App rekenen we eenmalig slechts € 75,-

Ook live chatten met je bezoeker?

Vraag direct een offerte aan

NEEM NU CONTACT OP