Offerte aanvragen

Website laten maken Brabant

Professionele website met CMS: € 950,-

Noord-Brabant

Ben je opzoek naar een website in het prachtige Noord-Brabant? Wij hebben al bijna 40 tevreden klanten die woonachtig zijn in Brabant en willen jou graag verwelkomen! VrijdagOnline is gespecialiseerd in het bouwen van overzichtelijke websites!

Meer dan 38 ondernemers uit Brabant gingen je voor

Website laten maken Brabant

Ben je zelfstandig ondernemer, maar heeft jouw bedrijf nog geen professionele website? Anno 2015 is het uiterst belangrijk om goed te worden gevonden op het internet. Een professionele website biedt veel kansen, dus daarom wil VrijdagOnline jou hierbij helpen! 

Waarom VrijdagOnline

  • Krachtig CMS
  • Geweldig design
  • Echt goed vindbaar
  • Snel online
  • All-in pakket

Niet alleen in Brabant

We zijn niet alleen actief in Brabant, maar we hebben tevreden klanten door heel Nederland! We hebben klanten geholpen uit grote steden, zoals: Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, maar we hebben ook klanten uit kleinere steden, zoals: Heerenveen, Tilburg en Goes.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?