Offerte aanvragen

Website laten maken Enschede

Professionele website met CMS: € 950,-

Enschede

Bedrijven in Enschede die een website willen laten maken komen vaak naar vrijdagOnline om hun website te laten bouwen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige websites en webshops in Enschede en Hengelo. Naast websites maken, kunnen wij je verder helpen door een nieuw logo of huisstijl voor je te maken.

Meer dan 32 ondernemers uit Enschede gingen je voor

Vindbare website Enschede

Als jij opzoek bent naar een website voor jouw bedrijf uit Enschede, dan hoef je niet verder te zoeken! VrijdagOnline is dé websitebouwer van Nederland. Door ons uitstekende CMS-systeem is jouw website altijd goed vindbaar in Google. Je wordt namelijk ondersteund door ons CMS-systeem, waardoor jouw website altijd hoog zal scoren in Google.

Responsive website Enschede

Tegenwoordig wordt er vaker via smartphone in Google gezocht dan op een desktop-computer. Het is dan ook van cruciaal belang dat je website goed weergegeven wordt op mobiel. De websites van VrijdagOnline zijn volledig responsive. Dat houdt in dat de websites op elk apparaat goed worden weergegeven. Dat is niet alleen leuk voor jouw bezoekers, maar ook voor Google, die nemen dat mee in hun beoordeling van jouw website.

Website met CMS-systeem

De websites van VrijdagOnline worden gebouwd in het CMS-systeem Umbraco. Umbraco is het meest gebruikersvriendelijke CMS-systeem op de markt. Zonder enige ICT-kennis kun jij jouw website aanpassen! In een paar tellen heb je al een nieuwe foto of weblog online staan. Bovendien kun je jouw website bijna oneindig uitbreiden met onze gratis modules!

Offerte aanvragen

Actief in Heel Nederland

Onze klanten komen uit heel Nederland. Ook uit bijvoorbeeld: Zuidlaren, Lelystad, Drachten, Harlingen en Sneek

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Enschede, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?