Offerte aanvragen

Website laten maken zzp

Professionele website met CMS: € 950,-

ZZP 

Website voor ZZP'er laten maken? Wij hebben al honderden websites gemaakt voor ZZP'ers en kleine zelfstandige ondernemers. Als ZZP ondernemer wil je net als grotere bedrijven een professionele website die je zelf kan beheren met een CMS. Wij bieden ZZP'ers zo'n website voor een scherp tarief.

Meer dan 1700 zzp' ers gingen je voor

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn website offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Makkelijk online accorderen
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend
  • Ruim 1700 klanten
  • Gem oordeel: 4.8 van 5
  • Binnen 1 week online

 

Compleet online pakket voor ZZP'er

Een website voor ZZP'ers bestaat uit een complete website met CMS, een eigen domeinnaam, e-mail en onbeperkte ondersteuning. Daarnaast kunnen we je helpen om je bedrijf goed vindbaar te maken en er voor te zorgen dat jij als ZZP'er jouw eerste klanten via internet kan verwelkomen. Zo'n compleet website pakket voor ZZP'ers kost slechts € 950,- eenmalig en € 35,- per maand.

ZZP websitebouwer

Wij hebben onder andere voor financiele zzp'ers, advies zzp'ers, bouw zzp'ers en juridische zzp'ers een website gebouwd. Ook zzp'ers uit de branches: tourisme, werving en selectie, bouw, techniek, engineering, automotive, advocatuur en assurantiën hebben een website bij ons laten maken. Al honderden zzp ondernemers lieten door ons hun website maken vanwege onze hoge kwaliteit en scherpe prijs.

ZZP webdesign website

Een website voor een ZZP'er is natuurlijk precies hetzelfde als webdesign voor elk ander bedrijf. Het enige verschil is dat de meeste startende ZZP'ers een kleiner budget hebben voor een nieuwe website en meestal een iets eenvoudigere website nodig hebben voor hun bedrijf. Wij bieden een goedkope website voor zzper aan wat voldoet aan alle eisen die jij stelt.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?