Offerte aanvragen

Formulieren module

Makkelijk in contact met je bezoekers

Onbeperkt formulieren plaatsen

Je kan nog zo'n prachtige website hebben, maar als je je bezoekers niet verleid tot het invullen van een formulier, zal de effectiviteit van de website een discussiepunt blijven. Je wilt in contact komen met potentiele klanten? Dan kunnen ze je natuurlijk bellen, maar de meeste bezoekers geven de voorkeur aan hetinvullen van een formulier. Gelukkig krijg je bij je website gratis de formulierenmodule.

Formulieren: maken, aanpassen, uitbreiden en plaatsen

In je website beheersysteem krijg je een formulierenmodule waarmee je onbeperkt formulieren kan aanmaken en aanpassen. Zo kan je formulieren maken voor speciale acties, inschrijvingen en zelfs enquetes.

Inclusief uploadfunctie

In elk formulier is het mogelijk een upload functie te plaatsen. Hiermee kunnen bezoekers bijvoorbeeld een Word document, PDF of Excelbestand meesturen met het formulier.

Je kunt meer met formulieren

Je kan bijvoorbeeld ook een heel klein formulier maken waarbij de bezoeker alleen zijn naam en telefoonnummer invult en vervolgens op [bel mij] klikt. Jij ontvangt dan direct een mailtje dat je een lead moet bellen.

Je kunt de formulieren helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Je kunt denken aan:

  • bestelformulieren
  • klachtenformulieren
  • sollicitatieformulieren
  • offerte aanvraag formulieren
  • Inschrijven nieuwsbrief formulieren
  • Bel mij terug formulieren

Opgeslagen in de database

Alle formulieren die worden verstuurd via de website komen uiteraard in je mail terecht. Daarnaast zorgt ons geavanceerde systeem er voor dat alle formulieren worden opgeslagen in de website database, zodat je ze altijd terug kan vinden.

Auto respond functie

Je kan per formulier instellen wat voor e-mail de bezoeker moet ontvangen nadat hij het formulier heeft ingevuld. De bezoeker krijgt dan automatisch die mail in zijn inbox nadat hij op [verzenden] heeft geklikt.

 

Makkelijk leads ontvangen via je website?

Vraag direct een offerte aan

Ja, stuur mij jullie aanbod!