Offerte aanvragen

Website laten maken Sittard

Professionele website met CMS: € 950,-

Professionele website in Sittard

Het hebben van een professionele website voor jouw bedrijf in Sittard is tegenwoordig belangrijk. Het is het visitekaartje van het huidige digitale tijdperk waarin we leven. Wil jij ook goed gevonden worden op het web en straks kunnen verwijzen naar een prachtige website? VrijdagOnline helpt jou daar graag bij. Wij bouwen dagelijks websites door heel Nederland, ondanks dat we gevestigd zijn in het hoge Noorden. Onze communicatie is effectief en goed werkend waardoor ook jij straks over een website beschikt geheel naar jouw wensen. Jij hebt al een complete website voor slechts € 950,-. Waar wacht je nog op? Nog steeds niet overtuigd, lees dan snel verder voor meer (hele interessante) informatie.

Meer dan 12 ondernemers uit Sittard gingen je voor

Makkelijk

Als je door VrijdagOnline een website laat maken krijg je er een krachtig CMS bij. Dit is een beheersysteem waarin je zelf makkelijk elementen op je website aan kan passen. Je kan eenvoudig nieuwe pagina's toevoegen, teksten wijzigen en afbeeldingen toevoegen. Je kan ook zelf zoekwoorden toevoegen waarop je graag gevonden wilt worden in Google.

Ervaren webdesigners

Bij ons zit een team professionele webdesigner die al voor meer dan 500 bedrijven websites hebben gemaakt. Bedrijven in PurmerendEindhovenVlissingenEmmenDen Boschm Helmond en nog veel meer bedrijven in Nederland zijn je voor gegaan. Laat dus snel een website maken voor jouw bedrijf in Sittard door VrijdagOnline.

Professioneel

Bij ons krijg je drie websites in één. Dit is een zogenaamde ''smart website''. Dit houdt in dat deze geschikt is voor alle mobiele apparaten. De website past zich automatisch aan aan het apparaat waar deze op bekeken wordt. Steeds meer mensen surfen op het internet op hun mobiele telefoon en tablet. Het is dan wel zo professioneel als je website goed geoptimaliseerd is voor deze apparaten.

Compleet

Alle modules zijn in het ALL-IN pakket inbegrepen. 

  • Multi-taal module
  • Foto-album module en fotoboek
  • Social Share knoppen
  • Weblog/nieuwsoverzicht/ productoverzicht.
  • En nog veel meer

Bekijk het volledige pakket hier

In Sittard en omgeving hebben wij al vele websites gemaakt, bekijk ze ter voorbeeld hieronder.

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier