Offerte aanvragen

Website laten maken Naaldwijk

Professionele website met CMS: € 950,-

Naaldwijk

Onze klanten komen uit heel Nederland. Je kunt denken aan bedrijven bij jou in de buurt, zoals bedrijven uit Wateringen en Hoek van Holland, maar ook bedrijven uit Utrecht, Amsterdam en Groningen zijn je voor gegaan. Dus laat door VrijdagOnline een website maken voor jouw bedrijf in Naaldwijk.

Meer dan 27 ondernemers uit Naaldwijk gingen je voor

Scherpe prijs

Wij maken een website voor je voor slechts € 950,-. Hierbij krijg je een krachtig en makkelijk te besturen CMS systeem. Uiteraard wordt hier een duidelijke handleiding bijgeleverd, zodat je zelf je website kan onderhouden. Als je daarnaast toch nog vragen hebt staat ons team van professionele webdesigners 5 dagen per week voor je klaar.

Zichtbaar op alle mobiele apparaten

Onze websites worden gemaakt in responsive design. Dit betekend dat jouw website ook goed wordt weergegeven op mobiele telefoons en tablets. Het design van de website past zich automatisch aan aan het formaat van het apparaat waar deze op getoond wordt. Dit komt gebruiksvriendelijk en professioneel over. Tegenwoordig surfen de meeste mensen op het internet op een mobiele telefoon of een tablet. Daarom is het noodzakelijk dat je website daar wel goed op getoond wordt.

1500 Nederland

Wij hebben al voor meer dan 1.500 klanten door heel Nederland websites gemaakt. Bijvoorbeeld voor bedrijven uit Spijkenisse, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Zaanstad en Hoorn

Hieronder enkele klanten uit Naaldwijk en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?