Umbraco Website

Ons verhaal

Umbraco specialisten sinds 2010

Ons verhaal

Powerpoint presentatie

In onze uitgebreide Powerpoint presentatie nemen we je mee langs ons team, onze kernwaarden, onze PRFT® werkwijze en dienstverlening.

Ervaren Umbraco specialisten.

umbraco gold partnerHallo. Wij zijn VrijdagOnline. Umbraco fans sinds 2010. Wij zijn een serieus we development- en online-marketing bureau met 10 online specialisten en indrukwekkend veel klanten verspreid over heel Nederland.

Wij ontwikkelen websites op maat, webshops op maat, portalen en winstgevende online marketing campagnes voor Noord Nederland. Allemaal met Umbraco. We zijn gevestigd in Groningen, maar van de typische Groningse nuchterheid is bij ons geen sprake. Wij zijn trots op wat we doen.

Ons team bestaat uit webdesigners, online marketing specialisten, ontwikkelaars, copywriters en consultants. Daarnaast lopen er regelmatig HBO studenten bij ons stage.

 

Profit by Design®

Doeltreffend, opvallend en vernieuwend. Jouw organisatie staat aan de vooravond van online succes. Wij maken jouw bedrijf beter zichtbaar, goed vindbaar en woest aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Samen vertalen we jouw unieke verhaal naar een sterke online strategie. 

Jullie route naar online succes

Elke website, webshop, Google Ads campagne of SEO campagne  ontwikkelen we aan de hand van onze PRFT® tactiek. Deze tactiek combineert onze digitale expertise met jouw kennis van je organisatie, product en doelgroep. Zonder jou gaat het niet lukken. We doen het altijd samen.

Over ons

ONZE NAAM

Betrouwbaar sinds 2010 

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam 'vrijdag' hebben we in 2010 gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend, succesvolle week afgerond), klinkt snel (komende vrijdag al online?) en blijkt heel erg goed te onthouden zijn.

Vanaf 2010 is het hard gegaan. Inmiddels helpen we meer dan 2.000 organisaties, zijn we al drie keer verhuisd en werken we inmiddels met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Onze historie
 • 2010: Naar de KVK
  1 november 2010

  2010: Naar de KVK

  Oprichter en eigenaar Joost Klein begint met hulp van TRES uit Heerenveen - vanuit huis - zijn eenmanszaak. Met enkel een computer, printer en een lange lijst adressen van de KVK met startende bedrijven begon hij zijn avontuur als websitebouwer. 

 • 2012: Eigen kantoorruimte
  16 augustus 2012

  2012: Eigen kantoorruimte

  In twee jaar tijd heeft VrijdagOnline al meer dan 200 kleine MKB bedrijven en ZZP'ers als klant. Er wordt een kleine maar zeer welkome bedrijfsruimte gehuurd waar 4 mensen kunnen zitten. En die ruimte was al snel te klein...

 • 2013: Eerste medewerker
  7 februari 2013

  2013: Eerste medewerker

  De eerste medewerker wordt aangenomen. Na een succesvolle werkervaringsplek wordt Bridget als medewerker officieel in de loonadministratie opgenomen. 

 • 2014 Over naar V.O.F.
  21 mei 2014

  2014 Over naar V.O.F.

  De eenmanszaak wordt omgezet naar een VOF omdat Arjan Woldring zich als ontwikkelaar én mede-eigenaar aansluit. Joost en Arjan kennen elkaar als sinds ze 4 jaar oud zijn. 

 • 2015 Verhuizen!
  1 februari 2022

  2015 Verhuizen!

  Inmiddels zijn we met een team van 4 personenen en dus uit ons kleine kantoortje gegroeid. We verhuizen naar een kantoor dat drie keer zo groot is en schilderen de muur oranje.

 • 2016: Stagiaires
  12 februari 2022

  2016: Stagiaires

  De RUG en Hanzehogeschool hebben VrijdagOnline ook ontdekt en elke 6 maanden worden we overspoeld met sollicitaties van studenten die bij ons willen komen stagelopen of afstuderen.

 • 2017: Online Marketing
  5 mei 2017

  2017: Online Marketing

  Naast websites worden we steeds vaker ingezet voor SEO en SEA. Onze stagiaire studeert af op onlinemarketing en nemen we direct aan om ervoor te zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

 • 2018: Webshops
  13 september 2018

  2018: Webshops

  We groeien. Stagiairs besluiten vaak bij ons in dienst te komen en we gaan naast websites ook webshops in Umbraco ontwikkelen. We groeien naar een team van 7 vaste medewerkers en twee stagairs.

 • 2019 Maatwerk
  13 juni 2019

  2019 Maatwerk

  Grotere klanten vragen vaker om complexe maatwerk functionaliteiten en we leveren steeds geavanceerdere websites en webshops op. Er wordt een extra C# ontwikkelaar aangenomen.

 • 2020: Naar het Kwadraat
  1 januari 2020

  2020: Naar het Kwadraat

  Inmiddels is het team uitgegroeid naar 13 specialisten en elk half jaar 3 stagiaires. We verhuizen naar een veel grotere ruimte mét centrale vergaderruimte in het Kwadraat.

 • 2021: Nieuwe werkwijze
  1 januari 0001

  2021: Nieuwe werkwijze

  In 2021 werken we de plannen uit voor een eigen unieke werkwijze, verbeterd product portfolio en focus op maatwerk development. Daarnaast zetten we 3 vacatures uit voor sales en ontwikkeling.

 • 2022: Profit by Design®
  3 januari 2022

  2022: Profit by Design®

  Begin 2022 richten we ons voor de volle 100% op maatwerk websites, webshops en online marketing volgens onze unieke PRFT® methode. We gooien onze propositie om en optimaliseren onze branding, website en fotomateriaal.

Kernwaarden


Samenwerken

We moeten het samen doen. Wij, onze partners en jullie. Als we de koppen bij elkaar steken, eerlijk zijn en goed samenwerken komen we een stuk verder dan alleen. 


Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, verbeteren onszelf en blijven actueel en goed opgeleid.


Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Of dat nu een geweldig succesvol design is, of een verdubbeling van het aantal conversies. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen. 

Reviews

Hypotheco

Frank Calis

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

Onze klanten

Wij werken graag samen met met ambitieuze organisaties die de wens hebben om hun website meer doelgericht en efficient in te zetten en daarvoor op zoek zijn naar een ervaren partner.

 • Special
 • Altvec
 • Pels Rijcken
 • Logodl
 • Iqvia
 • LOGO SVG (2)
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4
De geheimen van VrijdagOnline..

De geheimen van VrijdagOnline..

Wil je ons nog beter leren kennen? Wij hebben de best bewaarde geheimen van VrijdagOnline vanaf nu gedeeld in onze Fun Facts Whitpaper. Download geheel vrijblijvend (PDF).

Bel mij terug

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Een van onze medewerkers zal automatisch worden doorverbonden met jouw telefoonnummer. Binnen 20 seconden wordt je gebeld...

Kennis maken?