Offerte aanvragen

Een bestaande website in een nieuw jasje

Met een custom vacaturemodule geschikt voor Google For Jobs

Callega gaat voortvarend te werk en brengt sollicitanten en werkgevers bij elkaar in de callcenter- en klantcontactbranche

Callega is een flexibel en efficiënt recruitmentbureau. De focus ligt op het maken van de juiste match tussen werkgever en (potententiele) werknemer. Daarbij gaat Callega voor een vlot wervingsproces, aangevuld met de nodige flexibiliteit. De recruiters zijn aanwezig op locatie en voeren dáár ook de gesprekken. Zo weten ze zeker dat ze de perfecte kandidaat vinden. Met behulp van een grote database vol geschikte kandidaten kan er snel geschakeld worden.

 

De uitdaging

De eerdere website van Callega is door ons gemaakt. In de periode daarna heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt, waardoor we de mogelijkheid kregen om het team te verrassen met een bijpassend Premium webdesign. Daarnaast was er ook sprake van een duidelijke hulpvraag: kunnen jullie ons helpen met het laten indexeren van onze vacatures door Google for Jobs. Dit wilden wij natuurlijk voor hen oppakken én oplossen!

 

De oplossing

Om de vacatures beter vindbaar te maken én bezoekers goed te kunnen laten zoeken tussen de verschillende vacatures hebben we een op maat gemaakte vacaturemodule gebouwd. Deze vacaturemodule is ook volledig geoptimaliseerd voor Google For Jobs. Zo kan Callega de strijd met de concurrentie met volle kracht aangaan!

Opdrachtgever

Branche

Recruitment/klantcontact

Diensten

Design 
Development

Platform

Umbraco CMS

Website bekijken

Een opgefrist design

Met een krachtige kleurencombinatie die toch de rust weet te bewaren

De opdracht vanuit Callega was om de huidige basiswebsite als uitgangspunt te nemen. Voor het nieuwe ontwerp waren de kleuren uit het logo leidend. De combinatie van blauw met oranje is van zichzelf namelijk al heel krachtig. Je vindt deze kleuren niet voor niets terug in onze eigen huisstijl 😉

Om Callega toch te verbluffen met een nieuw design besloten we deze kleuren vooral in de details van de website terug te laten komen. Zo komen ze, als je het ons vraagt, het beste tot hun recht. Daarnaast hebben we een aantal leuke features toegevoegd aan het design, zoals een beeldvullende header en een automatisch oplopende teller.

Een multifunctionele vacaturemodule 

Feilloos in het vinden van de juiste kandidaten 

Met deze vacaturemodule biedt Callega de vacatures aan op een overzichtelijke manier. Met een filtermogelijkheid op basis van locatie, contracttype, vakgebied en opleidingsniveau weten bezoekers van de website snel en eenvoudig de passende vacatures te vinden. Zo geef je bezoekers een positieve ervaring op de website. Dit zorgt ervoor dat ze, ook bij het ontbreken van de juiste vacature, zeker nog een keer terugkomen!

Om helemaal klaar te zijn voor de (nabije) toekomst van het recruitment is de vacaturemodule gebouwd met de indexatie voor Google for Jobs in het achterhoofd. Onze developers hebben er samen met de designers voor gezorgd dat de vacatures op de website niet alleen mooi gerangschikt worden, maar ook automatisch geïndexeerd worden door Google For Jobs. 

Heb jij ook interesse in een nieuwe corporate website?

Neem dan contact op met Jeroen

Jeroen Grinwis

Online Media Consultant

T 085-4019161
E jeroen@vrijdagonline.nl

Ik wil een corporate website