Umbraco Website

Corporate website voor ICS Vertex

  • Branche: Zakelijke dienstverlening

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

ICS Vertex maakt een punt van service. Al meer dan 30 jaar geeft hun ervaren team een klantgericht advies en leveren zij passende logistieke oplossingen. Dit doen ze altijd met hun no-nonsense mentaliteit en een lach. ICS Vertex is de ''One Stop Shop'', of het nu gaat om labels, printers, barcodescanners of een WMS systeem. Wij gingen aan de slag voor een nieuwe corporate website.

Homepage


Compleet nieuwe branding en website

VrijdagOnline ontwikkelde voor ICS Vertex een nieuwe huisstijl en professionele website met een grondige aanpak. Na een uitgebreide intake en brainstormsessie werden wireframes gebruikt om de website-layout en gebruikerservaring te optimaliseren.

 

Het grafische ontwerp, met de nieuwe huisstijl en branding van ICS Vertex, zorgde voor een herkenbaar en consistent ontwerp. Umbraco als contentmanagementsysteem bood flexibiliteit en eenvoudig beheer van de website-inhoud. Het resultaat was een gebruiksvriendelijke website die perfect aansloot bij de behoeften van ICS Vertex en hun doelgroep.

Branding
Tablet

Perfect op alle apparaten

De website voor ICS Vertex is mobile-first ontworpen en gebouwd, wat betekent dat de mobiele gebruikerservaring vanaf het begin centraal stond. Door deze aanpak kunnen bezoekers die de website via mobiele apparaten bekijken, genieten van een geoptimaliseerde en vloeiende navigatie.

Het ontwerp past zich naadloos aan verschillende schermgroottes aan, waardoor de inhoud gemakkelijk leesbaar en toegankelijk is op smartphones en tablets. Met de toenemende trend van mobiel internetgebruik is het mobile-first ontwerp van de website van cruciaal belang om een breder publiek te bereiken en een positieve gebruikerservaring te garanderen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.


Build in Umbraco

De website van ICS Vertex is gebouwd op het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS, wat de klant tal van voordelen biedt. Met Umbraco kunnen ze gemakkelijk en efficiënt de website-inhoud beheren zonder technische expertise. Het toevoegen van nieuwe producten, diensten en het bijwerken van informatie is eenvoudig, waardoor hun online aanwezigheid altijd actueel blijft voor de bezoekers. Umbraco biedt ook uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waardoor ICS Vertex de website volledig kan afstemmen op hun branding en huisstijl. Bovendien is Umbraco schaalbaar, waardoor de website kan meegroeien met de behoeften van het bedrijf naarmate het groeit. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website met de vrijheid om zich aan te passen aan hun groeiende behoeften.

Ics Vertex
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.