Producten & diensten

On-stop-shop voor websites

All-in webbouwers

Wij bieden verschillende producten en diensten aan om jou op Internet verder te helpen als ondernemer. Naast goedkope websites en webshops bieden wij maatwerk webdesign, webdevelopment en zoekmachineoptimalisatie aan.

Professionele websites

Bij vrijdagonline ontwikkelen we professionele websites in een van de 3 beschikbare structuren. Je laat een professionele website maken in een van onze drie structuren. Deze structuren zijn succesvol, strak, prettig voor het oog en tijdloos. Met het geavanceerde en makkelijk te bedienen CMS ben je in staat om zelf gemakkelijk je website aan te passen.

Adword campagnes

Wil je direct een toppositie in Google behalen met voor jou belangrijke zoekwoorden? Dan is Google Adwords ideaal voor jou. Je staat direct bovenaan in Google en betaalt alleen voor deze positie als bezoekers op jouw link klikken en naar je website gaan. Google Adwords

Logo & huisstijl

Heb je nog geen professioneel logo en professionele huisstijl laten ontwikkelen? Dan kunnen wij dat professioneel en voordelig voor je doen. Voor slechts Eur 350,- ontwikkelen we 3 unieke professionele logo's naar jouw wens. Een echte vormgever ontwerpt voor jou een mooi logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Samen met je nieuwe website bent je dan helemaal klaar!

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!