Offerte aanvragen

Een stoere en overzichtelijke website voor werkzoekenden en opdrachtgevers

Nieuwe corporate website voor de Jobner App

Jobner is een online platform voor opdrachtgevers en freelancers.

Via Jobner kun je in no-time aan de slag bij toffe opdrachtgevers. Score in de Jobner app de ideale job en werk waar, wanneer en met wie jij wilt.

De uitdaging

Ontwerp en bouw aan de hand van onze stijlgids een duidelijke website met weinig woorden en veel afbeeldingen zodat de voordelen van ons platform duidelijk worden en zorg ervoor dat de doelgroep (jongeren en opdrachtgevers) zich aangesproken voelen om zich in te schrijven en onze app te gaan gebruiken.

De oplossing

Door het gebruik van veel 'lucht' en 'ruimte' in het ontwerp creëerden we een overzichtelijke website waar zowel werkzoekenden als wergevers snel hun weg kunnen vinden. Door de toevoeging van opvallende Call-to-Action buttons worden bezoekers op effectieve wijze richting hun inschrijving of aanmelding begeleid. Met stoere fonts en kleurovergangen wordt de jonge doelgroep extra aangesproken.

Opdrachtgever


JOBNER

Branche

HR / Werving & Selectie

Diensten

Ontwerp

Front-end development

Webdesign

Platform

Umbraco CMS

Website bekijken

Voor opdrachtgevers én voor werkzoekenden.

Werkzoekenden links, opdrachtgevers rechts...

Door op de homepage de verschillende doelgroepen direct naar de juiste paginas te verwijzen hebben we de eerste alinea verdeeld in twee componenten waarmee we opdrachtgevers de ene en werkzoekenden de andere kant opsturen. Zo weet elke bezoeker direct wat er van hem wordt verlangd.

Duidelijk alle USP's in beeld

Kort en krachtig. Daar houden we van!

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden is het belangrijk om in één oogopslag te kunnen zien welke voordelen het Jobner platform biedt. De website is dan ook op elke pagina voorzien van duidelijke USP's zodat elke bezoeker enthousiast wordt gemaakt over de aangeboden diensten.

Perfecte weergave op alle apparaten

Strak, stoer en overzichtelijk

Uiteraard wordt de website perfect weergegeven op mobiele apparaten. Het design hebben we strak, stoer en overzichtelijk gehouden. Ook op mobiel. Juist op mobiel, want de werkzoekenden én de werkgevers kijken in 60% van de gevallen via hun mobiele apparaat op de website.

Ook interesse in een nieuwe corporate website?

Neem contact op met Jeroen

Jeroen Grinwis

Nieuw Media Consultant

T 085-4019161
E jeroen@vrijdagonline.nl

Ik wil een corporate website