Offerte aanvragen

Logo en huisstijl laten ontwerpen

"Op een perfecte website hoort een fantastisch logo te staan"

Professioneel logo ontwerp

Een goed logo maakt indruk

Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het over gaat. Een goed ontworpen logo herken je. Het ziet er professioneel uit. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. Een slecht logo herkennen we ook allemaal...Een logo laten maken is verstandiger dan zelf een maken!

Logo laten ontwerpen

€ 500,- eenmalig

Aan de hand van jouw aanwijzingen maken onze logo-ontwerpers 3 verschillende unieke logo ontwerpen. Daarvan mag je er 1 uitkiezen. Op jouw aanwijzingen passen we deze eventueel nog een keer aan in een correctieronde. Het logo kan je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt.

JA, IK WIL EEN LOGO LATEN ONTWERPEN

Complete huisstijl laten ontwerpen

€ 950,- eenmalig

Wil je niet alleen een logo laten ontwerpen, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor slechts € 950,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

Ja, ik wil een complete huisstijl

Nu eens een écht logo laten ontwerpen

vanaf € 500,-

Laten we eerlijk zijn. Te veel ondernemers freubelen zelf een logo in elkaar en willen geen professioneel logo laten ontwerpen. Vaak zijn ze er nog trots op ook. Helaas ziet het zelf ontworpen logo er bijna altijd onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden je echt aan een professioneel logo te laten ontwerpen door een echte ontwerper die er voor heeft 'doorgeleerd'. Zo'n professioneel logo laten ontwerpen ziet er direct goed uit en als je door je uitstraling één extra klant weet te overtuigen heb je het al terugverdiend!

Ook een professioneel

logo laten ontwerpen?

Wil je een logo laten ontwerpen en wellicht ook een huisstijlontwerp? Vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan.

In de offerte laten we je precies zien wat we allemaal aanbieden. Hierbij krijg je meteen informatie over onze websiteaanbieding en mogelijkheden van het geweldige CMS.

De ontwerpen van VrijdagOnline wordt door onze klanten beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 167 recensies