Offerte aanvragen

Website laten maken Weert

Responsive website met CMS: € 750,-

Website laten maken Weert

Heb jij een bedrijf in Weert, maar nog geen website? VrijdagOnline bouwt dagelijks websites in heel Nederland. Ben jij de volgende? Onze websites zijn professioneel, strak en geheel naar jouw huisstijl. Daarnaast bieden we alles handig en makkelijk in een ALL- IN pakket. Zo heb je geen gedoe met extra kosten en kun je de modules zelf integreren naar wens. Je hebt al een complete website voor slechts  € 750,- Wil je dat jouw bedrijf straks ook vindbaar is op het web? Ben jij de volgende? Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 8 ondernemers uit Weert gingen je voor

Hoe het allemaal begon

In 2010 is VrijdagOnline begonnen met 1 comput, 1 printer en een sneller internetverbinding vanuit een klein hoekje in de woonkamer. De droom was om een succesvol bedrijf te worden. Inmiddels is VrijdagOnline twee keer verhuisd en werken we vanuit een mooi bedrijfsverzamelgebouw met 6 collega's, 6 computers, een dedicated server, een telefooncentrale en 8 samenwerkingspartners. Wij werken er elke dag aan om dit ook voor klanten te realiseren, want succes begint bij marketing. En marketing begint bij een eigen website.

Adverteren in Google

Met Google Adwords kan je in de betaalde zoekresultaten van Google terecht komen. Dit garandeert dat je bovenaan de zoekresultaten staat. Hiervoor betaal je per klik een x bedrag. Dit bedrag ligt aan de populariteit van het zoekwoord waarop je gevonden wil worden. Daarnaast is het een heel geregel om hier terecht te komen, maar wij bieden dit als uitbreidingsmodule aan. Dit kost slechts €65,- per maand + de kosten die je rechtstreeks aan Google betaald. 

Naast Google Adwords bieden wij nog meer uitbreidingsmodules aan. Klik hier voor een volledige lijst. 

Bekijk snel welke websites wij al hebben gemaakt, in Weert en omgeving!

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?