Offerte aanvragen

Website laten maken Alkmaar

Professionele website met CMS: € 950,-

Alkmaar

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Alkmaar. Dat is wat je wilt. Het moet een betaalbare website worden met een professioneel uiterlijk. Bij Vrijdagonline kunnen wij zo'n website voor jouw bedrijf in Alkmaar maken. Wij bouwen onze websites in Umbraco CMS. Een beheersysteem waarmee het mogelijk is om zelf eenvoudig elementen op de website aan te passen. Teksten wijzigen? Nieuwe foto's uploaden? Extra pagina's maken? Met dit systeem is het allemaal mogelijk.

Meer dan 46 ondernemers uit Alkmaar gingen je voor

Website bouwer Alkmaar

Zocht je op website bouwer Alkmaar? Dan ben je hier op het juiste adres! De website bouwer in Groningen bouwt namelijk een complete website voor jou. Deze website zal inclusief professionele foto's zijn plus een professioneel geschreven zoekmachine landingspagina en je kunt zelf oneindig veel pagina's toevoegen! 

Merendeel van onze klanten komen niet uit Groningen en omgeving maar uit de Randstad. Dus geen probleem dat wij niet in Alkmaar zitten, dat is ook helemaal niet nodig! Wij houden via de telefoon en mail contact met onze klanten. Benieuwd wie jij straks aan de telefoon krijgt? Klik dan hier

Wij zitten altijd voor je klaar

Onze service houdt niet op zodra de website af is. Wanneer je ergens niet uitkomt met jouw website zitten wij altijd klaar om je uit de brand te helpen. Kom je na het lezen van de handleiding er niet uit om iets te wijzigen op je website? Bel of mail gerust dan helpen we je verder. 

All-in-one pakket 

Voor slechts eenmalig € 950,- heb je een professionele website. In ons all-in-one pakket zitten heel veel modules. 
Onder andere:
- Multi-taal
- Productoverzicht
- Weblog 
- Formulieren 
- En nog veel meer... 

 

 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Alkmaar, die jou voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?